Před mnoha lety jsem potkala pana Štěpanka na Malé Straně, jak po dlažebních kostkách podepírá a vede svou tehdejší ženu p. Janečkovou. Na chvíli se naše zraky potkaly, dodnes vidím ten jeho smutný pohled, zoufalství i stud. Bylo mi ho líto..., tohle nemá nikdo zapotřebí. Když se pak dali dohromady s paní Adamovskou, která si s Johnem také zažila své, moc jsem jim to štěstí přála. Ať jim to vydrží, zaslouží si to.....oba. Je to krásný pár milých a příjemných lidí a vynikajících herců.
Přeji hodně zdraví a ať jim to do třetice vyjde !Jsou hezkým párem,sluší jim to.Škoda,že se nepotkali jako partneři,dřív.
Hodně podivná podobnost osudu paní Vlasty Janečkové a Štěpánky Haničincové , obě spolu velice úzce spolupracovaly na televizních pohádkách, jak dramaturgicky, tak režijně a scénáristicky. Obě propadly alkoholu, obě si ublížily pádem doma a manželé obou již jiskřili někde jinde....
Podvadel p. Janeckovou a pak ji zavrel do blazince... Kdo by to vydrzel? Svatej teda neni.
Herec teda dobrej,to jo,ale jinak,kovanej normalizační bolševíček s ne moc rovnou páteří.
🙂 Mohl byste prosím konkretizovat, čím si pan Štěpánek u Vás vysloužil to označení "kovanej normalizační bolševíček" a komu, čím a jak moc ublížil před Listopadem 1989?