1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Neuvěřitelné, že existují lidé, kteří veří takovým nesmyslům. To je hrozný úpadek člověka.

10
Před 1 rokem
Aaa

Ať si věří kdo chce, čemu chce, když tím nikomu neškodí. Proč odsuzujete? I vás by bylo možné soudit, nejste jako lilie.

25
Před 1 rokem

Od té doby, co mi před 4 lety zemřeli rodiče, létají nám po zahradě dva motýli. Babočky. Jakmile se objevím venku, už jsou kolem mě, jeden za mnou lítává až do garáže, tak si říkám, že to bude táta. Druhý jednou kolem mě poletoval dost dlouho, natáhl jsem ruku a on si mi na ní sedl a nechtěl pryč, tak jsem si říkal, to bude mamka a šel jsem s ní do domu, ukázat jí, jak máme nově vymalováno, jen spokojeně pomalu roztahoval a skládal křídla a venku si pak sedl na dveře do domu a zůstal tam až do večera.... zvláštní ... jsou tam pořád a každý rok se s brzkým jarem objevují zas a znovu

66
Před 1 rokem

Dobrý den . Minulý měsíc na plovárně okolo mě stále poletoval motýl. Snažila jsem se ho odehnat . Pak jsem si řekla že ho nechám ať si sedne . A tak se stalo . Zůstal mi sedět na rameni cca půl hodiny . Návštěvníci koupaliště na to koukali , někteří si ho i fotili . Teď po přečtení tohoto článku jsem docela zmatená . Bylo to v den kdy mi před rokem zemřela maminka . Přesto si myslím že byl jenom unavený . Hezký den .

36
Před 1 rokem
Jaroslava Koldova

Stím motýlem se mi to stalo taky

17
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Mívám příšerné sny o matce, která se ke mně za života nechovala zrovna vzorově. Když jsem se jí jednou zeptala jestli jsem vůbec její, odpověděla, že mě našla na hnoji. Poslední sen byl že mě dusila polštářem. Ještě když žila zdálo se mi, že mi všechno vzala a zůstala jsem sama v holé místnosti. To se přesně stalo před 20ti lety - byla jsem donucena se vystěhovat z domu a skončila jsem v chatě a neměla jsem ani na první nájem. Ze všeho jsem se vyškrábala sama. PS: K vyřízení závěti jsem jsem JUDr Musílkovou (Slaný) nebyla pozvána - vyřizoval manžel mé dcery: prý nic neměla. Nemovitosti darovala dceři . Starožitosti a šperky zůstaly dceři.

14
Před 1 rokem

Nevšimla jsem si, že by se mi něco takového dělo nebo zdálo ve snu. Ale přesto vím, že na mě tam zezhora dává pozor nejméně jeden milovaný člověk (spíš víc). To se prostě pozná 🥰.

25
Před 1 rokem

Před dvěma týdny mi náhle zemřel můj bratr. Diagnóza rakovina plic, pohrudnice, jater, ledvin...Od stanovení diagnózy měsíc..

54 let. Každý večer zapaluji za něj svíčku a vím, že až bude čas, dá mi vědět...Snad to poznám.....

16
Před 1 rokem

Ano, zažila jsem to. Když se na nás babička zlobila, jednalo se o pohřeb. Po napravení vše ustalo. Člověk je brán jako moudrý tvor, ale mezi nebem a zemí se děje tolik věcí, že je vlastně ne moc moudrý!

17

Nejenom zemřelí se s námi spojí skrze zvířata, ale i nový život. Osobní zkušenost. U mých vnoučat.

13
Před 1 rokem
Lenka Nathalie Petschenková

Ano, mně umřel milovaný muž a narodil se mi první vnouček vzápětí.

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Asi jsem tupý.

Před 1 rokem

Bůh vzkřísí dobré lidi zpět k životu.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt