1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pracoval jsem na výzkumu rakoviny více jak 25 roků a něco o ní vím. Přibližně polovina nádorových onemocnění vzniká z nedostatků ve výživě a třicet procent z kouření. Mohl bych o vzniku rakoviny napsat celou knihu, jenže naši onkologové to přisuzují dědičnosti a náhodě, což obojí není pravda. Jen 3-5 % nádorových onemocnění je podmíněno geneticky a nemusí se projevit při dobré životosprávě. Nedivím se, že při svém životním stylu onemocněla rakovinou. Chtělo by to však znát další podrobnosti, jako rakovina kterého orgánu atd.

1
Před 1 rokem
Pavel Stratil

Dobrý den, jednou jsem někde četla že kromě rakoviny prsu měla i pokročilé stádium cirhózy jater. Životní styl paní Navarové jsem ovšem neznala, nedokážu posoudit. Doslechla jsem se o ní poprvé kolem roku 2002.

Před 1 rokem

Byla naprosto úžasná a eklektická. Jazz, Latin jazz, folk, šanson ... Skvělý sluch, rytmus, pečlivý výběr textů a smysl pro krásno v hudbě. Dávala do toho všechno. Občas si vzpomenu a je mi smutno, že už tu není.

9
Před 1 rokem

Nedávno jsem si zase pouštěl její písničky a takovou zpěvačku už tady nemáme... 😢

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt