1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kamarád kdysi chodil s nymfomankou.

Obyčejná holka, až na to, že nevynechala žádnou příležitost a ve svých tehdejších cca 21 letech nám s klidem řekla, že prvních dvě stě (raději píšu slovy) milenců počítala, pak už to nemělo význam.🤗

Měla takový stisk v pochvě, že chlap zaskučel bolestí, když naplno zmáčkla... Neskutečné.

4
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Takovej gulášek z kližky se šesti 🙂 ......to je rajc.

9
Před 1 rokem

Škoda, že už všechny umrely. Mít tak jednu za kamarádku ...

5
Před 1 rokem
Milan Hladký

jj, kamarád si jednu našel a byl nadšený... asi týden... pak už nemohl 😄

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Ale to je blbost, pokud jde o George Sand! Střídala milence, ano, protože se zoufale snažila najít rozkoš - a nic. Planula citem a tělem byla chladná. Sama to sepsala ve své Lélia, v prvním vydání, pak to zcenzurovala.. Dnes už vychází v původní podobě. Viz její životopis od André Mauroise. Proč nepíšete o něčem, o čem aspoň něco víte?

1
Před 1 rokem

Také jsem měl období někdy rok 2007-2014 kdy jsem si užíval. To byla kolegyně z práce další kolegyně do toho zástupkyně vedoucího vdaná. Byl jsem aktivní na profilu lidé a líbím se ti. Objížděl jsem půlku republiky abych randil a dostal se dolů to jeskyňky lásky. Hlavně leto to byla pro mě sezóna.Ty sukně a tílka a ty nohy na ženách 🙂 Ráno jsem se probudil erekce v poledne večer před spaním pořád stal. Dnes je rok 2023 40tka na krku a jsem rád že se mi občas postaví vykoná sexuální potřebu pro manželku a je konec. Může zas na nějaký týden v klidu spát.

4
Před 1 rokem

I u nás máme krásné ženy.Namátkou Markéta Pekarová, Dana Drábová, Černochová,Kovářová(teta Naďa),Holubová,Petra Němcová a jiné.Spousta mužů podlehla jejich kouzlu.

1
Před 1 rokem

jsou to vzácné případy té nymfomanie. ale co taková frigidita? před 20lety podle statistik jí "trpělo" až 30% žen. asi se to nezlepšilo. tou se nebudete zabývat? resp. dá se nějak léčit?

3
Před 1 rokem

takových ale v běžné populaci bude minimum. Mnohem častější je že žena si z "náročnosti" muže udělá docela výnosnou činnost - tedy dárečky a dárky aby byla svolná k aktu.

1
Před 1 rokem

A co naše Božena Němcová nebo Marie Majerová....?

11
Před 1 rokem
Zdenek Zemanek

ty šli s každým a to dnes dělá každá druhá holka nebo kluk

9
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

A co napsat článek o chlapech?

6
Před 1 rokem
Alena Vrtílková

Občas paní Kunertová na Novinkách píše symetricky, pro všechny.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt