tak ses nám Korudlko ukázala, ze všech stran, ano, jseš hezká mladá holka, jako mnoho jiných v Česku. (aj na Moravě a Slezku) 🙂.
A až přijde tvůj den, tj. a až dostuduješ, tak se nám znovu předveď, budeme rádi, že jsi úspěšně dokončila studium.
A že tedy konečně někým - a něčím - jseš.
Čas mezi tím co jsi nám ukázala a tím, co nám ukážeš za pár let, až někým budeš, věnuj tedy vzděláváním.se.
Ano,na jezdeckém učilišti toho na IQ moc nechytí.
Chudák Kordulka. Moc hezká mladá dívka. Typem trochu jako Audrey Hepburnová, okatá nevinná srnečka. Ještě pořádně ani neví co obnáší život a ještě toho v životě neměla ani moc šancí pokazit a už je pod kuratelou bulváru. A to má štěstí, protože kdyby si jí jako lásku vybral třeba Adam Myšík, tak to by teprve měl bulvár to "správné sousto" na řešení. Jestli bych někomu předpovídal obrovský úspěch na dnes hodně frekventovaném v diskuzích Only Fans, tak to bude Kordulka. V dnešní zkomercionalizované a velmi povrchní době, kde sociální sítě nahrávají některým neotřelým lidským potřebám, tak tuším její obrovský (i finanční) úspěch. Tím ale nechci popřít to, že bych jí přál aby ona i její matka vsadily na něco zajímavějšího a prospěšnějšího pro normální život co by jí učinilo profesně šťastnou a dej Bože i bez onoho přízviska "celebrita" ...................
Souhlasím s vámi, že je to mladá a celkem hezká dívka, ale to je asi tak všechno. Do Audrey Hepburnové má teda hooooodně daleko a nevím, jak je to s tou "nevinou srnečkou" (pořád si teda stojím za trochu "hnusným" názorem, že "očička by to chtělo trošičku poštelovat"). Ale hlavně nechápu, proč by měl bulvár to "správné sousto" na řešení, pokud by si jí jako lásku vybral Adam Mišík. Já myslím, že ten její "hodný bohatý synek", co je teď jejím přítelem, bulváru úplně stačí (možná i toho Mišíka předčí). Pro mě to není žádná "sereblita" (díky čemu? že je dcerou Žíly, nebo Stropnického, nebo ségrou Agáty?) , ale je to mladá, docela pohledná holka a s kým chodí, do toho je každému prd. Otázkou je, kolik toho ze svého "mladého života" ochotně zveřejňuje sama a nakolik to opět přifoukne bulvár, aby měl o čem psát.
Nevím, jestli fanoušci běsní. 🙂
Já se tomu spíš směju.
Veronika ve svých knižních vzpomínkách vydaných k jejím šedesátinám uváděla, jak bývala jako mladá "bujará". Pravděpodobně její deníček o tom, s kým následně zahýbala svým bývalým manželům, byl posledním hřebíčkem do rakve jejího manželství se Stropnickým. Velvyslanec nebude rád terčem posměchu.
Kordulka je lepší. Kordulka brzy pochopila, že se o sebe musí postarat. Ještě na jaře neměla na žrádlo pro své koně, nyní chodí do kina v hadříkách za sto tisíc a jezdí na chatu k příteli do Thajska. 🙂
Bujará po mamince, učenlivá od Agátky a pracovitá jako tatínek.
Prostě tohle nemá chybu.
Ta holka se ve světě neztratí.
Prosím, a co ty koně?!
Mají už co žrát?!
mooc dobrý, jsem se pobavila, ale máte naprostou pravdu.
jsou všechny uplně stejné.
vychovávat ubožačky co se umí akorát vystavovat a lovit pracháče...., IQ pokud nějaké , tak pokud možno potlačovat
Nejste vy všichni kritici zlí a nepřející? Co jste věděli o životě vy v 17 rokách? To, že je hezká a reprezentativní a nakonec i to, že se hodně brzy dostává do světa dospělých může časem hodnotit ona sama jako spíše smůlu, která jí potkala a která třeba jí zabránila v životu, který by raději vedla ............
Tak ono stačí v šestnácti přijet na festival do Karlových Varů a ukázat holou (_I_) a je z Vás celebrita. Stropnický byl vždy "růží mezi trny" v této rodince. A to jsem s ním měl problém, kvůli jeho politickému angažmá. Budiž mu vše odpuštěno. Je to světec i s mladou milenkou z ambasády.
Myslíš píšťalu? Oholenou.
Tvl, jaká celebrita? jen proto že ji dokázali "spíchnout" dva známí lidé? Zdá se že sestra Agáta ji dobře poučila. Můžeš být "blbá" jak štolverk ale bulvár dobře platí! Takže to vypadá že půjde úspěšně ve jejích stopách hloupé rajdy!
Ona je to celebrita? Doufala jsem, že bude lepší, než její sestra, ale zmýlila jsem se. Zase někdo, kdo nic nedokázal, jen se vystavovat. Tak snad alespoň nebude tak prostořeká jako její sestra a nebude si z ní brát příklad.
Vždyť je k tomu vedena od mala nic jiného neumí. To si piste, že bude jak starší sestra.
Mám ošklivé tušení o tom, jakou představu o Kordulčině blízké a další budoucnosti má její matka a její sestra. Před pár měsíci vzala Agáta 17-letou Kordulu "do společnosti", kde ji představila, to byla předpremiéra. Následovalo několik fotografií v Seznamu zprávy, kde se tato ještě nedospělá dívka předvádí v téměř profesionálních postojích a s tajemným úsměvem. Následuje veliká láska s chlapcem, který čirou náhodou pochází z bohaté rodiny a který má luxusní auto a chalupu v Thajsku, což Kordulka sděluje světu světáckým stylem po návratu z vydařeného pobytu. Jiné informace nám sdělují, že byli v kině, ale hlavně že děvče "vyneslo" stotisícový outfit, což není tak zcela nevinná informace, která jakoby podtrhuje Kordulčinu "tržní hodnotu".
Je otázka, kdo je hlavním iniciátorem výše popsaných skutečností. Je zcela normální, že dívka na prahu dospělosti "chodí s klukem", ale nevím, proč má o tom být informovaná veřejnost. Vždyť je to záležitost, která je zajímavá jen pro tu samotnou dvojici.
Jako ve špatném romanu z třicátých let.Jestli bude po matce a sestře tak to bude početní.
Tak to je to nezletilé devčátko, které potřebuje tatínka, jak tvrdila při rozvodu jeho chudobná maminka ? Agáta hadra, divím se, že to Stropnický tak dlouho vydržel.
ten zpovykaný puberťák je celebrita?Někteří a že jich je, novináři, jsou na hlavu.Čím si toto označení zasloužila, co dokázala?