1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Seriál " Ptáci v trní " byl překrásný- taky bych se koukla znova 🙂 a určo bych nebyla sama.

9
Před 1 rokem
Jiřina Chlebková

Seriál byl pěkný, ovšem kniha (Colleen McCulloughová) je nepřekonatelná. Doporučuji.

2
Před 1 rokem

Pan Chamberlain je skvělý herec a svou roli v Ptacich v trní ztvárnil výborně, ale ten seriál jsem opravdu nemusela - kněz Ralph pro mne byl ztělesněním pokrytectví katolické církve, ačkoli kniha se mi libila. Proto pro mne zůstává hlavně nezapomenutelným hrabětem Monte Christo, Mužem se železnou maskou, ale zejména Johnem Hawthornem ze Soguna.

4
Před 1 rokem

Moje jedna z nejoblíbenějších knih,ke které se vracím.Film byl nádherný.Tenhle herec je tak krásný,má ostré rysy a je to fešák ještě i v tomto věku.

7

Hrál mužné typy a ve filmu předstíral lásku k ženám, ale byl jasný na první pohled, proto jsem mu ty role nevěřila a nikdy jsem ho neměla ráda.

2

Pro mě bude vždycky Šógun.

3
Před 1 rokem
Karolína Idlbeková

Jako John Hawthorne byl opravdu skvělý. Ta série se mi moc libila - byla krátce ke shlédnutí na YouTube, bohužel admin už vykonal své, což je škoda. těsně předtím jsem přečetla ten Clavelluv roman, který za to rozhodně stojí. Pokud jste nečetla, vřele doporučuji.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt