1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jejich láska bohužel neustála nesnáze. Dalo se to však i očekávat, každý měl jiné představy o soužití.

Jo, a musím napsat, že na téhle fotce se mi Agáta poprvé líbí...žádné špulení rtíků.😄

2
Před 1 rokem

To by mě zajímalo kdo napsal tak nenávistný článek (ironie). Paní autorko/autore (tím co jsem si tady přečetla mi nestojite ani za mák si zjistit kterého jste pohlaví) už z fotografie co jste vybral/a k článku, je znát vaše zaujatost, to nemám ráda nikdy, ať u kterékoliv známé osobnosti, či té poslední dojicce krav v JZD. Prosím, nešiřte svoji nesnášenlivost tak okatě, je z toho jen cítit vaše závist a poukazuje to jen na to, že trpíte nějakým mindrakem. Tohohle článku, se pro vás pozitivně, chytnou jen lidi stejného poklesleho charakteru, jako máte vy. Já jim štěstí přeji, a přeji jejich a všem ostatním dětem spokojené dětství v kompletní harmonické rodině. Jděte už s takovými kecy někam. Té malé holčičce jen takovými nesmysly zadelavate na poznamenany život a je úplně fuk kdo jsou její rodiče.

8
Andrea Vlčková

Nemyslíte, že na ten poznamenaný život jí zadělala Agáta? Po měsíčním vztahu si pořídit dítě hned tak někdo nedokáže. Zajímavé, tolik vztahů před Soukupem měla, a ze žádného dítě nebylo, až teď a tak rychle. Zřejmě vhodně selhala antikoncepce

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Je to její život, její rozhodnutí, její věc. Nechápu tu posedlost, s jakou v Česku všichni rozebírají cizí životy

18
Eva Kacmarova

Samozřejmě. Ale nikoho by to nenapadlo, kdyby sama Agáta neustále necpala svůj život na sítě.

59
Před 1 rokem

Agáta si jen hledala otce svého dalšího dítěte. Sama je už stará,a tak potřebuje aby ji živily děti z alimentů. Jen ať nedopadne jako její matka? Děti jednou také vyrostou. A co pak??? Bude se opakovat rodinná anabáze, uvidíme......Jinak hlavně ať děti jsou zdravé!

Před 1 rokem

Lidi vy jste hloupí!!Přece záleží na tom, kolik Soukupovi zbyde, až ty dluhy zaplatí. To Agáta ještě neví, tak se nemůže předčasně rozhodnout..

5
Před 1 rokem

Sbalí mu Hanychová kufry, nebo jejich láska ustojí nesnáze ?

To netuším....hele lidi...rostou huby někde v Brdech....Zaječov...Komárov..Strašice ...ví někdo ??? 🙂

11
Před 1 rokem

Že ta holčina má ale smůlu. Vždycky se zamiluje a až pak zjistí, že prachy jejího vyvoleného jsou v ... čudu. No není to pech?🤣🤣🤣

14
Před 1 rokem

Obávám se, že to bude horší půjde, ale bez kufrů. Určitě už má na mušce jiného sponzora

13
Před 1 rokem

Určitě má Jarda nějaké účty v zahraničí.

Na pracák určitě nepujde.

Agus si ho nemusí brát do pěstounské péče.

20
Před 1 rokem

Vubec nic se nestane, peněz dost, na to aby zkrachoval je dost velký chytrolin a lotr.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt