Jejich láska bohužel neustála nesnáze. Dalo se to však i očekávat, každý měl jiné představy o soužití.
Jo, a musím napsat, že na téhle fotce se mi Agáta poprvé líbí...žádné špulení rtíků.😄
To by mě zajímalo kdo napsal tak nenávistný článek (ironie). Paní autorko/autore (tím co jsem si tady přečetla mi nestojite ani za mák si zjistit kterého jste pohlaví) už z fotografie co jste vybral/a k článku, je znát vaše zaujatost, to nemám ráda nikdy, ať u kterékoliv známé osobnosti, či té poslední dojicce krav v JZD. Prosím, nešiřte svoji nesnášenlivost tak okatě, je z toho jen cítit vaše závist a poukazuje to jen na to, že trpíte nějakým mindrakem. Tohohle článku, se pro vás pozitivně, chytnou jen lidi stejného poklesleho charakteru, jako máte vy. Já jim štěstí přeji, a přeji jejich a všem ostatním dětem spokojené dětství v kompletní harmonické rodině. Jděte už s takovými kecy někam. Té malé holčičce jen takovými nesmysly zadelavate na poznamenany život a je úplně fuk kdo jsou její rodiče.
Nemyslíte, že na ten poznamenaný život jí zadělala Agáta? Po měsíčním vztahu si pořídit dítě hned tak někdo nedokáže. Zajímavé, tolik vztahů před Soukupem měla, a ze žádného dítě nebylo, až teď a tak rychle. Zřejmě vhodně selhala antikoncepce
Je to její život, její rozhodnutí, její věc. Nechápu tu posedlost, s jakou v Česku všichni rozebírají cizí životy
Samozřejmě. Ale nikoho by to nenapadlo, kdyby sama Agáta neustále necpala svůj život na sítě.
Agáta si jen hledala otce svého dalšího dítěte. Sama je už stará,a tak potřebuje aby ji živily děti z alimentů. Jen ať nedopadne jako její matka? Děti jednou také vyrostou. A co pak??? Bude se opakovat rodinná anabáze, uvidíme......Jinak hlavně ať děti jsou zdravé!
Lidi vy jste hloupí!!Přece záleží na tom, kolik Soukupovi zbyde, až ty dluhy zaplatí. To Agáta ještě neví, tak se nemůže předčasně rozhodnout..
Sbalí mu Hanychová kufry, nebo jejich láska ustojí nesnáze ?
To netuším....hele lidi...rostou huby někde v Brdech....Zaječov...Komárov..Strašice ...ví někdo ??? 🙂
Že ta holčina má ale smůlu. Vždycky se zamiluje a až pak zjistí, že prachy jejího vyvoleného jsou v ... čudu. No není to pech?🤣🤣🤣
Obávám se, že to bude horší půjde, ale bez kufrů. Určitě už má na mušce jiného sponzora
Určitě má Jarda nějaké účty v zahraničí.
Na pracák určitě nepujde.
Agus si ho nemusí brát do pěstounské péče.
Vubec nic se nestane, peněz dost, na to aby zkrachoval je dost velký chytrolin a lotr.