1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Takovým ženám se říká "zlatokopky". Není to láska k člověku, kterého "klofly", Je to láska k jeho tučnému kontu. A ještě se tím chlubí!

39
Karla Houfková

Zřejmě s tím máte bohaté zkušenosti. Podle sebe soudím tebe, že?

7
Před 1 rokem

Hezké milé vyprávěni.

2
Před 1 rokem

Není to žádná kráska,obyčejná tuctová ženská. Jsou hezčí holky...

50
Před 1 rokem
Májovka

Naopak, je velmi hezká, žádná tuctovka, a hlavně je to inteligentní žena. Kdyby byla zlatokopka, tak by zůstala u hollywoodských hvězd.

56
Před 1 rokem

Ten titulek je strašně zavádějící a článek docela nesmyslně napsán. To nemáte nějakého editora, který to upraví?

20
Před 1 rokem

Také mám rád věci ze second hand u. Použité svršky nevyhodíme do popelnice, jsou tu chodí občané, kteří si je jako nové nemohou dovolit. Podporuji udržitelnost.

2
Před 1 rokem

Nejsem si zcela jjist, zda občané potřebují přesně vědět kdo tam všechno smočil kladélko.

22
Před 1 rokem
Josef Kunert

Ona mu kdysi, jako zdravotni sestra, hlidala deti. To je vsechno...a oro zajimavost jeji osoby se z toho udelalo neco jineho.

14

Za 1 den ho mají její děti rády. Co to je za blbost. Proč to ventiluje.

24
Před 1 rokem

Zase ten nadpis! Tak se šíří drby...Pokud si některá "drbna" přečte jen nadpis, určitě má hned jasno,

18
Před 1 rokem

Zlatokopka

47
Před 1 rokem
Dana Dobrá

Paní Dobrá, měla jste smůlu, vy jste o zlatého slavíka nezakopla. Přejte jí to. Zlato si do hrobu nevezme, tak ať si ještě užije, je mladá, pohledná, nebudu psát hezká. Měl jsem také partnerku Ivanku, byla o dvacet jedna roků mladší, žili jsme spolu dvacet sedm let. Vloni jsme se rozešli. Vzala mi jí zhoubná nemoc. V mém srdci žije dál a ona odpočívá v rodinné hrobce kam jsem jí uložil.

13
Před 1 rokem

no a co, si našla dalšího zbohatlíka. Jste čekali, že bude do smrti sušit frndu??

16
Martin Šimon

Tady se píše o návštěvě Michaela Douglase v roce 2014. Ten je už několik let zadaný, takže žádný zbohatlík v pořadí.

12
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt