Takovým ženám se říká "zlatokopky". Není to láska k člověku, kterého "klofly", Je to láska k jeho tučnému kontu. A ještě se tím chlubí!
Zřejmě s tím máte bohaté zkušenosti. Podle sebe soudím tebe, že?
Hezké milé vyprávěni.
Není to žádná kráska,obyčejná tuctová ženská. Jsou hezčí holky...
Naopak, je velmi hezká, žádná tuctovka, a hlavně je to inteligentní žena. Kdyby byla zlatokopka, tak by zůstala u hollywoodských hvězd.
Ten titulek je strašně zavádějící a článek docela nesmyslně napsán. To nemáte nějakého editora, který to upraví?
Také mám rád věci ze second hand u. Použité svršky nevyhodíme do popelnice, jsou tu chodí občané, kteří si je jako nové nemohou dovolit. Podporuji udržitelnost.
Nejsem si zcela jjist, zda občané potřebují přesně vědět kdo tam všechno smočil kladélko.
Ona mu kdysi, jako zdravotni sestra, hlidala deti. To je vsechno...a oro zajimavost jeji osoby se z toho udelalo neco jineho.
Za 1 den ho mají její děti rády. Co to je za blbost. Proč to ventiluje.
Zase ten nadpis! Tak se šíří drby...Pokud si některá "drbna" přečte jen nadpis, určitě má hned jasno,
Zlatokopka
Paní Dobrá, měla jste smůlu, vy jste o zlatého slavíka nezakopla. Přejte jí to. Zlato si do hrobu nevezme, tak ať si ještě užije, je mladá, pohledná, nebudu psát hezká. Měl jsem také partnerku Ivanku, byla o dvacet jedna roků mladší, žili jsme spolu dvacet sedm let. Vloni jsme se rozešli. Vzala mi jí zhoubná nemoc. V mém srdci žije dál a ona odpočívá v rodinné hrobce kam jsem jí uložil.
no a co, si našla dalšího zbohatlíka. Jste čekali, že bude do smrti sušit frndu??
Tady se píše o návštěvě Michaela Douglase v roce 2014. Ten je už několik let zadaný, takže žádný zbohatlík v pořadí.