Dobrý..
Tak nevím, co si o Ivance Macháčkové-Gottové myslet. Asi zlatokopka?
Gerontofilní zlatokopka. 😄
Paní Ivana má právo žít svým životem a jako vdova není odsouzena k samotě a celibátu, jak si její kritici a odpůrci a různí nepřejícní impotenti představují. Stará se o děti, které má se svým manželem určitě líp, než její kritici o své vlastní, pokud nějaké vůbec mají. A její peníze jsou její a jejich dětí. Přestaňte závidět a otravovat jí život slíděním a pomluvami. Respektujte ji a její dcery. Tady skutečně není prostor pro bulvár a starejte se o sebe a své problémy.
Nemá se tím chlubit a Gottovi peníze určitě její nejsou.. dětí možná..
To už i Svět ženy se zařadil mezi bulvár? Hnus. Dejte jí pokoj. Ono by se vám také nelíbilo, být sledováni i při čištění zubů. Je mladá a není jediná, kdo žil s mužem o mnoho let starším. A nejsou to jen celebrity. Nikdo z nás nežil její bolesti a starosti. Tuctová ženská? No promiňte! Za prvé není a za druhé - nevím o tom, že by krása - tedy vizáž - byla na objednávku. Já ji mám ráda, líbí se mi. Proč by si nemohla najít nového partnera? Zameťte si každý před vlastním prahem
SOUHLASIM
Paní autorko článku, jste taky tak trochu součástí veřejného prostoru. Já vím, že o něčem psát musíte. Už vám dochází témata a chytáte se každé nitky, která se naskytne. Obraťte jednou list a zkuste si představit, že by vám káždý den někdo v noci nahlížel do oken ložnice a pak o tom napsal a dal vědět veřejnosti. Ono možná přijdete domů a jste ráda, když si jdete pod sprchu a zalehnete současně s vaším osvětlením. Možná vás sleduje jen ten, který rozhoduje o tom, jaký článek se uveřejní. Jen mně zajímá, zda články, které o někom napíšete, mají osoby o kterých se píše možnost odsouhlasit jejich zveřejnění.
Podle toho clanku Ivanka zlatokopka spolupracovala. Mozna si ho i objednala a zaplatila.
Nějak jí ten Hollywood moc nevěřím,vlastně jí vůbec nic nevěřím. Měla pana Gotta pěkně pod kontrolou
Né pana Gotta,ale jeho prachy!Tak jako skoro všechny ty české,rádoby umělkyně,modelky,herečky a podobně!Jen se o nich tak často nepíše,jako o hanychové,krajnové,belohorcové atd.!Jedna větší k...a,než druhá!
Proč tolik závisti,je mladá vdova,a ma právo si užívat.Proč v tom věku zůstat bez sexu?Je zdravá žena.Proč by měla toužít po chudákoví,když ma vyběr,a možnost.Ivanko jen si uživej.Ti co Vám zavidí ať se po.....
Možná ten článek nejdřív přečtěte.
Když žena napíše o ženě že je tuctová, tak ať se podívá sama do zrcadla a zeptá se, která je krásnější. Ona to určitě nebude, že paní Plechatá.
I ta krásnější a nejkrásnější může být tuctová
Ano, není pohřbená s Karlem, tak jí přeji nový vztah, je to přirozené. Akorát žasnu, jaký je v ní skrytý image, protože zvenku působí tak nějak studeně a jistě je hezká, ale zase ne bombasticky. Asi je úplně jiná, než jí veřejnost zná, že na ní letí velké star včetně Karla.
Nejste chlap, abyste byla schopna její kouzlo posoudit...
Článek úplně o ničem. Když budete Anča z horní dolní.. budete znát max Pepu z místní hasičárny. Když se budete motat v Americe u filmu, budete asi znát celebrity. A s kým kdo spí?? Tak do toho nikomu nic není..