1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobrý..

2
Před 1 rokem

Tak nevím, co si o Ivance Macháčkové-Gottové myslet. Asi zlatokopka?

55
Před 1 rokem
Eva Cermanová

Gerontofilní zlatokopka. 😄

54
Před 1 rokem

Paní Ivana má právo žít svým životem a jako vdova není odsouzena k samotě a celibátu, jak si její kritici a odpůrci a různí nepřejícní impotenti představují. Stará se o děti, které má se svým manželem určitě líp, než její kritici o své vlastní, pokud nějaké vůbec mají. A její peníze jsou její a jejich dětí. Přestaňte závidět a otravovat jí život slíděním a pomluvami. Respektujte ji a její dcery. Tady skutečně není prostor pro bulvár a starejte se o sebe a své problémy.

71
Před 1 rokem
Petr Svoboda

Nemá se tím chlubit a Gottovi peníze určitě její nejsou.. dětí možná..

35
Před 1 rokem

To už i Svět ženy se zařadil mezi bulvár? Hnus. Dejte jí pokoj. Ono by se vám také nelíbilo, být sledováni i při čištění zubů. Je mladá a není jediná, kdo žil s mužem o mnoho let starším. A nejsou to jen celebrity. Nikdo z nás nežil její bolesti a starosti. Tuctová ženská? No promiňte! Za prvé není a za druhé - nevím o tom, že by krása - tedy vizáž - byla na objednávku. Já ji mám ráda, líbí se mi. Proč by si nemohla najít nového partnera? Zameťte si každý před vlastním prahem

68
Před 1 rokem
Marie Chlaňová

SOUHLASIM

24
Před 1 rokem

Paní autorko článku, jste taky tak trochu součástí veřejného prostoru. Já vím, že o něčem psát musíte. Už vám dochází témata a chytáte se každé nitky, která se naskytne. Obraťte jednou list a zkuste si představit, že by vám káždý den někdo v noci nahlížel do oken ložnice a pak o tom napsal a dal vědět veřejnosti. Ono možná přijdete domů a jste ráda, když si jdete pod sprchu a zalehnete současně s vaším osvětlením. Možná vás sleduje jen ten, který rozhoduje o tom, jaký článek se uveřejní. Jen mně zajímá, zda články, které o někom napíšete, mají osoby o kterých se píše možnost odsouhlasit jejich zveřejnění.

15
Před 1 rokem
Eva Křížová

Podle toho clanku Ivanka zlatokopka spolupracovala. Mozna si ho i objednala a zaplatila.

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Nějak jí ten Hollywood moc nevěřím,vlastně jí vůbec nic nevěřím. Měla pana Gotta pěkně pod kontrolou

77
Před 1 rokem
Miša Nardozza

Né pana Gotta,ale jeho prachy!Tak jako skoro všechny ty české,rádoby umělkyně,modelky,herečky a podobně!Jen se o nich tak často nepíše,jako o hanychové,krajnové,belohorcové atd.!Jedna větší k...a,než druhá!

19
Před 1 rokem

Proč tolik závisti,je mladá vdova,a ma právo si užívat.Proč v tom věku zůstat bez sexu?Je zdravá žena.Proč by měla toužít po chudákoví,když ma vyběr,a možnost.Ivanko jen si uživej.Ti co Vám zavidí ať se po.....

29
Před 1 rokem
Erich Cala

Možná ten článek nejdřív přečtěte.

37
Před 1 rokem

Když žena napíše o ženě že je tuctová, tak ať se podívá sama do zrcadla a zeptá se, která je krásnější. Ona to určitě nebude, že paní Plechatá.

21
Jarmila Vintrová

I ta krásnější a nejkrásnější může být tuctová

9
Před 1 rokem

Ano, není pohřbená s Karlem, tak jí přeji nový vztah, je to přirozené. Akorát žasnu, jaký je v ní skrytý image, protože zvenku působí tak nějak studeně a jistě je hezká, ale zase ne bombasticky. Asi je úplně jiná, než jí veřejnost zná, že na ní letí velké star včetně Karla.

8
Před 1 rokem
Zdeňka Žánová

Nejste chlap, abyste byla schopna její kouzlo posoudit...

Před 1 rokem

Článek úplně o ničem. Když budete Anča z horní dolní.. budete znát max Pepu z místní hasičárny. Když se budete motat v Americe u filmu, budete asi znát celebrity. A s kým kdo spí?? Tak do toho nikomu nic není..

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt