Na swingers party se hlavně odbourávají hrancie mezi homosexualitou z logických důvodů, protože heterosexuální chlapi, kteří zároveň oba penetrují jednu ženu, tak mají problém se stopořením, protože jsou oba na sebe nalepení, ale pokud se sblíží a stopoření stále funguje, tak mají nakročeno blíže ke stejnopohlavní osobě a tak se odbourávají postupně hranice, vše je o zvyku a za chvíli heterosexuálnímu chlapovi nevadí cizí mužské nahé tělo, to je psychologie těchto party a také to vidíme na společnosti a hlavně celebritách, co to vše udělalo s nimi, ta přeměna je tady očividná. Na západě už to probíhá mnoho desítek let
Super jizda
Přesně
super vtip: grupáč jede naplno a najednou se z té změti těl vynoří vousatá hlava a naštvaně zvolá:" organizuije to tu sakra vůbec někdo? tříkrát jsem lízal,dvakrát kouřil,dvakrát mě někdo přexxx ale nezasunul jsem ještě ani jadnou!!!"
Prasárny to se tam odehrává a jsou z toho jen nechtěné děti, které pak jen trpí.
Vás,jeptišky, ani nic jiného matka představená neučí 🙂
......v sobotu jsem pozvaná na chatu na nějaké swingers party......nevíte, mám tam upéct bábovku, nebo radší bublaninu???
Nejsilnější zážitek jaký jsem kdy měl