1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nostradamus věděl co je umělá inteligence? Už v tom fakt mám guláš. V roce 1980 jsme čuměli na první počítače jak na zjevení a ejhle on už věděl o umělé inteligenci

Před 1 rokem

Koukla jsem do koule a ten mladý, mocný vůdce pro Evropu může být Petr Fiala. Moc mladý není, ale proti těm starcům, co tam jsou dnes...🤷‍♀️🙄

38
Před 1 rokem
Antonie Střelcová

A co takový Lipánek? Škoda, že nemohu vložit jeho fotku v helmě a vestě, jak se výhružně tváří - hotová Anička Škrlová z kuřimské kauzy!

21
Před 1 rokem

Pana Nostradama a jeho předpovědi bych nijak nepodceňoval. Nicméně málokdo v nich umí číst, a už vůbec ne autor tohoto článku. On, stejně jako všichni si tam najdou to co chtějí, to co komu se hodí.

13
Před 1 rokem

Aby to nakonec nebyl Putin! Ale jinak: Nostradamovy Centurie jsou psány tak, že si do nich každý promítne co chce. A rozhodně nejsou zaměřené k určitému datu!

13
Před 1 rokem

Těsně po revoluci jsem si koupil kazetu s Nostradamovým proroctvím.Vsechno byly jenom neurčité spekulace,kdy se kalkulovalo zpětně,jenom na konci tohoto dokumentu ,aby bylo zdání objektivity,se autoři vysmívali tomu, že Nostradamus předpověděl rozpad říše velkého bratra na východě v polovině 80.let....Ten dokument byl natočen v roce 1977.....Na 100% se tento dokument dá dohledat.

Članek samotný je celý naprostým blábolem, verše nejsou uvedeny ani podle pořadového čísla,ani nejsou citovány.Proste neexistují!

1
Před 1 rokem
Luděk Kinkal

Ano, četl jsem nedávno knihu Nostradamus věštec a astrolog a je z ní jasné, že to jsou všechno jen nesmysly, které se dají vykládat mnoha způsoby a tím pádem jako věštby nemají žádnou cenu. Ostatně jako všechny věštby.

Před 1 rokem

Když si umím představit vyslověně budoucnost tak se nám zachvilku zabuduje do mozku centrální počítač počínající se fantazií a zbylých dovedností kreativních jak ovládat rychle současný svět k dospělosti a nárokům předvést osobní znalosti napřed ... Děti se budou učit rychleji než sme se učili mi sami ve stresu a samostatnosti

však je tu lidi nadměrně dost aby se zjistilo jaký je celkový stav výsledku přeměni doby moderní... genetika a různorodé vlastnosti prozradí i co nám příroda poskytla k obnovování života pokud jej nanaruší zase chaos ... který by mohl rozhodit naší osobní svobodu jako v počátku doby kovidové a válečné jestliže se lidi vyrovnají sebevědomě ... a budou si stát za tím čím jsou...

3
Před 1 rokem

Tyto předpovědi jsou pouze interpretací někoho, kdo se snaží vyložit originál, kde je psáno, že je to správný výklad.... proč nejsou zveřejněny původní texty pouze přeložené do češtiny?

Před 1 rokem

No trochu jste to pozměnili v duchu současné politické situace , ale budiž. Ty změny přijdou ale nebude to Čína která bude vládnout světu a už vůbec ti patlalové za zámoří.

4
Před 1 rokem

Neuvěřitelné kecy autora. Nostradamus předpovídal ve verších, nikdo neví co. Ale současní bidelnící ví vše ..:-)

4
Před 1 rokem

Nyní se děje to, co předpověděl Kristus - pravý prorok od Boha.

16
Před 1 rokem
Roman Štěpánek

Bože

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt