Nostradamus věděl co je umělá inteligence? Už v tom fakt mám guláš. V roce 1980 jsme čuměli na první počítače jak na zjevení a ejhle on už věděl o umělé inteligenci
Koukla jsem do koule a ten mladý, mocný vůdce pro Evropu může být Petr Fiala. Moc mladý není, ale proti těm starcům, co tam jsou dnes...🤷♀️🙄
A co takový Lipánek? Škoda, že nemohu vložit jeho fotku v helmě a vestě, jak se výhružně tváří - hotová Anička Škrlová z kuřimské kauzy!
Pana Nostradama a jeho předpovědi bych nijak nepodceňoval. Nicméně málokdo v nich umí číst, a už vůbec ne autor tohoto článku. On, stejně jako všichni si tam najdou to co chtějí, to co komu se hodí.
Aby to nakonec nebyl Putin! Ale jinak: Nostradamovy Centurie jsou psány tak, že si do nich každý promítne co chce. A rozhodně nejsou zaměřené k určitému datu!
Těsně po revoluci jsem si koupil kazetu s Nostradamovým proroctvím.Vsechno byly jenom neurčité spekulace,kdy se kalkulovalo zpětně,jenom na konci tohoto dokumentu ,aby bylo zdání objektivity,se autoři vysmívali tomu, že Nostradamus předpověděl rozpad říše velkého bratra na východě v polovině 80.let....Ten dokument byl natočen v roce 1977.....Na 100% se tento dokument dá dohledat.
Članek samotný je celý naprostým blábolem, verše nejsou uvedeny ani podle pořadového čísla,ani nejsou citovány.Proste neexistují!
Ano, četl jsem nedávno knihu Nostradamus věštec a astrolog a je z ní jasné, že to jsou všechno jen nesmysly, které se dají vykládat mnoha způsoby a tím pádem jako věštby nemají žádnou cenu. Ostatně jako všechny věštby.
Když si umím představit vyslověně budoucnost tak se nám zachvilku zabuduje do mozku centrální počítač počínající se fantazií a zbylých dovedností kreativních jak ovládat rychle současný svět k dospělosti a nárokům předvést osobní znalosti napřed ... Děti se budou učit rychleji než sme se učili mi sami ve stresu a samostatnosti
však je tu lidi nadměrně dost aby se zjistilo jaký je celkový stav výsledku přeměni doby moderní... genetika a různorodé vlastnosti prozradí i co nám příroda poskytla k obnovování života pokud jej nanaruší zase chaos ... který by mohl rozhodit naší osobní svobodu jako v počátku doby kovidové a válečné jestliže se lidi vyrovnají sebevědomě ... a budou si stát za tím čím jsou...
Tyto předpovědi jsou pouze interpretací někoho, kdo se snaží vyložit originál, kde je psáno, že je to správný výklad.... proč nejsou zveřejněny původní texty pouze přeložené do češtiny?
No trochu jste to pozměnili v duchu současné politické situace , ale budiž. Ty změny přijdou ale nebude to Čína která bude vládnout světu a už vůbec ti patlalové za zámoří.
Neuvěřitelné kecy autora. Nostradamus předpovídal ve verších, nikdo neví co. Ale současní bidelnící ví vše ..:-)
Nyní se děje to, co předpověděl Kristus - pravý prorok od Boha.
Bože