Když šest let bojovala má drahá žena s rakovinou, velmi jsem s ní cítil a snažil se jí to ulehčit. A opustit ji v takové situaci? Nedovedu si to představit a člověk, který něco takového udělá nemá špetku charakteru a soucitu.
Vždycky byla dobrá, ale Milenci v roce jedna a Den pro mou lásku jsou pro mne dva nezapomenutelné filmy. Ona má v očích takový zvláštní smutek.... přeju hodně zdraví
Malíř je bezpáteřní,bezcharakterní tvor ,kterému se jeho počínání jednou nevyplatí.Boží mlýny melou.......
Paní Vančurová je křehká kráska a výborná herečka v každým věku.Moc jí fandím a mám ji ráda!+
"Ve své době patřila k našim nejkrásnějším herečkám..."
*
A které v té době byly ty nejškaredější herečky?
Vypadá jako neviňátko, ale charakter asi takový mít nebude..jinak by si nezastlala do postele kolegu, který měl doma ženu a děti a která se pro to hodně natrápila.
A dotyčný kolega nevěděl že doma na něj čeká žena a děti? A jeho žena se trápila jo? V téhle umělecké branži je nevěra něco jako dýchání... Měla by být zvyklá, pokud ne, ať si hledá muže mimo umělecké prostředí.
Nádherná žena....paní herečka...a pořád pěkná....
Nebyla o mnoho starší než my ,ale všichni vrstevníci ji milovali a to vydrželo dodnes.
Obdivuhodná žena.
Také hezky zpívá.. Pamatuji si ji ve Zpívánkách s písničkou Vyletěla holubička ze skály...a byla to paráda !
Nádherná v každém věku.Má nádherný úsměv.Je to moje tajná láska.
Moje taky.
Krásná žena, krásný člověk.