Asi takto . Pouze můj názor. Ani kolo bych si oni neopřel a je slizká jako had. A herečka nevím, nikdy jsem se na ni déle než minutu nedíval.
Ale i já se mohu někomu tak jevit.
Vy jste tady banda ubožáků.Je výborná herečka.A to,že někomu z vás nesedí vás neopravňuje k tomu,aby jste jí uráželi.Co jste to za lidi??? Zamyslete se sami nad sebou jestli jste tak skvělí jak si o sobě myslíte...Je mi fuk,kdo se z vás nechal nebo nenechal očkovat,ale pravda je,že pokud někdo s covidem nakazil člověka,který třeba trpí vážnou plicní nemocí jenom aby ukázal jaký je hrdina....je ubožák,který si neumí svou ubohostí domyslet,že toho nemocného může velice vážně nevratně poškodit na zdraví.
Vy jste asi očkovaná tak 4 krát ????Přeju pevné zdraví.
Měla jsem ji jako herečku ráda, do té doby, než prohlásila,že všichni neockovani proti covidu by měli chcipnout. Tím u mě skončila.
to opravdu řekla?
Legendární? To jako Kolářová? V čem? Jen prázdná nádoba a co se do ní vlije, vždy jen zkysne.
Dobrá herečka, ale jako člověk odpad...
Protivná hérečka a uvědomělá škatule.
Když jí už nikdy v ničem neuvidím, tak se houby stane.
Výborná herečka, sympatická žena
Máte zvláštní vkus . Za minulého režimu měla hodně hereckých rolí a jako herečka si vedla dobře , řekla bych , že si nežila špatně . Po převratu se projevila tak , že se zprotivila hodně lidem !!!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
A nejen to , léta už jde proti Národu a stala se nenávistnou osobou !!!