1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Asi takto . Pouze můj názor. Ani kolo bych si oni neopřel a je slizká jako had. A herečka nevím, nikdy jsem se na ni déle než minutu nedíval.

Ale i já se mohu někomu tak jevit.

6
Před 1 rokem

Vy jste tady banda ubožáků.Je výborná herečka.A to,že někomu z vás nesedí vás neopravňuje k tomu,aby jste jí uráželi.Co jste to za lidi??? Zamyslete se sami nad sebou jestli jste tak skvělí jak si o sobě myslíte...Je mi fuk,kdo se z vás nechal nebo nenechal očkovat,ale pravda je,že pokud někdo s covidem nakazil člověka,který třeba trpí vážnou plicní nemocí jenom aby ukázal jaký je hrdina....je ubožák,který si neumí svou ubohostí domyslet,že toho nemocného může velice vážně nevratně poškodit na zdraví.

6
Před 1 rokem
Ivana Salacova

Vy jste asi očkovaná tak 4 krát ????Přeju pevné zdraví.

5
Před 1 rokem

Měla jsem ji jako herečku ráda, do té doby, než prohlásila,že všichni neockovani proti covidu by měli chcipnout. Tím u mě skončila.

55
Před 1 rokem
Ajastejfova

to opravdu řekla?

15
Před 1 rokem

Legendární? To jako Kolářová? V čem? Jen prázdná nádoba a co se do ní vlije, vždy jen zkysne.

10
Před 1 rokem

Dobrá herečka, ale jako člověk odpad...

28
Před 1 rokem

Protivná hérečka a uvědomělá škatule.

21
Před 1 rokem

Když jí už nikdy v ničem neuvidím, tak se houby stane.

1
Před 1 rokem

Výborná herečka, sympatická žena

36
Před 1 rokem
Vera Bucková

Máte zvláštní vkus . Za minulého režimu měla hodně hereckých rolí a jako herečka si vedla dobře , řekla bych , že si nežila špatně . Po převratu se projevila tak , že se zprotivila hodně lidem !!!

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Jindra Lipa

A nejen to , léta už jde proti Národu a stala se nenávistnou osobou !!!

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt