Starej je takovej namachrovanej frajírek, co si myslí že je celebrita, ale opak je pravdou, je to takovej blbec. Snad ten mladej nebude povahově po něm.
"Žádný herec nechce, aby jeho děti dělaly divadlo ..." zajisté, to je taková preventivní obrana, aby se neřeklo, že jeho děti jsou v divadle protěžované. Co já vím, tak většina dětí herců divadlo nebo film dělá! Říká se tomu "rodinná tradice" nebo "herecké geny"..
Mladý Zach zatím nemá z charismatu svého otce ani setinu. A že by si byli podobní? No ano, snad jen výškou...
U mě je Zach herec neherec.Ještě jsem u něj neviděla nikde herecký výkon.V serilálu Pod hvězdami je fádní a navíc mu špatně rozumím při jeho sekané řeči.
Nesympaticky,namachrovany a není mu rozumět
Ten má charisma asi jako můj 8miletý mrazák, co mám v garáži......
Všechny děti celebrit maji talent to jsou geny ,ty kteři maji talent a tatik neni nej maji smulu.Děti celebrit dělat nebudou ,možna jsou vyjimky.
Proč myslíte,že děti takovýchto lidí nebudou dělat? Kluk snad chodí ještě do školy?,co bude dělat se ukáže časem
Podobní si s tátou moc nejsou,ale sympaťák to asi bude. Tatík rozhodně sympaťák je
Další protekční děcko.
Táta nechtěl, aby syn byl herec, ale v deseti ho nacpal do seriálu. - Ovšem, pánové, ten ohoz 🙁 :-O
Mně se tedy vůbec nelíbí. Ten mladší.
Mně ani ten starší.Vůbec se mi nelíbí tak moc vysocí muži.