1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Starej je takovej namachrovanej frajírek, co si myslí že je celebrita, ale opak je pravdou, je to takovej blbec. Snad ten mladej nebude povahově po něm.

3
Před 1 rokem

"Žádný herec nechce, aby jeho děti dělaly divadlo ..." zajisté, to je taková preventivní obrana, aby se neřeklo, že jeho děti jsou v divadle protěžované. Co já vím, tak většina dětí herců divadlo nebo film dělá! Říká se tomu "rodinná tradice" nebo "herecké geny"..

Před 1 rokem

Mladý Zach zatím nemá z charismatu svého otce ani setinu. A že by si byli podobní? No ano, snad jen výškou...

41
Před 1 rokem

U mě je Zach herec neherec.Ještě jsem u něj neviděla nikde herecký výkon.V serilálu Pod hvězdami je fádní a navíc mu špatně rozumím při jeho sekané řeči.

5
Před 1 rokem
Jana Badinová

Nesympaticky,namachrovany a není mu rozumět

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ten má charisma asi jako můj 8miletý mrazák, co mám v garáži......

22
Před 1 rokem

Všechny děti celebrit maji talent to jsou geny ,ty kteři maji talent a tatik neni nej maji smulu.Děti celebrit dělat nebudou ,možna jsou vyjimky.

14
Před 1 rokem
Dusan Maslo

Proč myslíte,že děti takovýchto lidí nebudou dělat? Kluk snad chodí ještě do školy?,co bude dělat se ukáže časem

9
Před 1 rokem

Podobní si s tátou moc nejsou,ale sympaťák to asi bude. Tatík rozhodně sympaťák je

10
Před 1 rokem

Další protekční děcko.

13
Před 1 rokem

Táta nechtěl, aby syn byl herec, ale v deseti ho nacpal do seriálu. - Ovšem, pánové, ten ohoz 🙁 :-O

5
Před 1 rokem

Mně se tedy vůbec nelíbí. Ten mladší.

23
Před 1 rokem
Eva Kalčicová

Mně ani ten starší.Vůbec se mi nelíbí tak moc vysocí muži.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt