1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To je náhodou dobrej nápad. Spousta lidí po úmrtí někoho blízkého změní bydliště nebo ho aspoň předělá. A věřím , že se najdou mraky lidí, kteří se tam rádi podívají. Aspoň se na Gotta hned tak nezapomene. A že vydělá na případném vstupném? Proč ne, něco stojí zapezpečení, ochranka , právě proto, aby to někdo nerozkradl, jak tu někdo píše. Taky topení, elektrika , zahradník atd atd...Krátce po otevření tam bude určitě nával a pak se uvidí.

23
Před 1 rokem
Lída Kasíková

Taky jsem zdrhla z bytu kde mi zemřeli členové rodiny,nakonec to pro mě bylo tak smutné že jsem musela jinam.A to nejsem známá isoba aby mi před domem kempoval bulvár aby mě vyfotil s nákupem.😁

3
Před 1 rokem

Karel Gott by nikdy Bertramku neopustil. Velice na ní pěl. Toto může udělat jen někdo, kdo je necitlivý, mamonářský a je mu jedno, co by si Karel Gott přál. Je to nána. Všechny řeči od ní jsou falešné jako je falešná ona.

56
Před 1 rokem
Alena Kovácsová

Ono pro každého není snadné zůstat tam, kde žil se svým partnerem. Vše ho to tam stále připomíná. Moje babička také po smrti dědy prodala dům a koupila si byt. Prostě říkala, že tam zůstat nemůže.

Každý to má nastavení jinak a je nevhodné paní Ivanu pomlouvat. V nemoci se o něj starala přímo vzorově.

Pokud si přečtete Karlovu knihu Má cesta za štěstím, píše že rekonstrukce vily byla nutno, protože od jejího zakoupení se tam nic neopravovalo a tudíž vše bylo zastaralé a vila prakticky chátrala.

13

Já to ze začátku nechápala, myslela jsem, že se budu na Ivanu zlobit, že nebude žít na Bertramce, ale když jsem o tom přemýšlela, je to asi dobře, že to udělá. Vždyť je to mladá žena, dcery jsou mladé, vím, že Bertramka je Bertramka, ale je to veliká, stará vila, sice po rekonstrukci ale zařízena tak, aby se tam mistrovi dobře žilo. Oni jsou ale mladé, mohou si pořídit něco, kde se jim bude líbit, dýchat , kde se jim bude hezky žít. Možná to není ani snadné žít někde, kde žil někdo tak dlouho, bylo Vám tam hezky a pak tam ten člověk zemřel. Já myslím, že je to dobré rozhodnutí. Ivana se prostě potřebuje osvobodit od všeho-je přece mladá a má právo na svůj život. Každý má život jen jeden a jak ho prožije, záleží jen na každém z nás. A nepište , že je zlatokopka, nesouhlasím s Vámi-Karla udělala šťastným, porodila mu dvě děti, pečovala o něj do konce jeho dní-vše co má si zaslouží. Má i hezký vztah s Lucií a že je Dominika špatná , špiní ji , pomlouvá , vše ji vadí a ten její Timo-ten si může vymýšlet špinavosti jak chce. Ale vše do času-pokud by nechtěli přestat, asi by jsem proti nim podnikla nějaké právní kroky, aby jsem jim zatla tipec-oběma nemakačenkům. Ivaně fandím, je dobře, že na Dominiku nereaguje, Dominika se ztrapňuje sama-je to u mě chuděra. A neodsuzujte Ivanu-je dospělá, je to její majetek , její rozhodnutí. Zda bude dobré nebo špatné, to nám ukáže čas. Přeji paní Ivaně a dcerám hezký život, ať se jim daří , hlavně zdraví a i tu lásku! Držím pěsti! Mějte se všichni krásně a hezký den všem.

34
Před 1 rokem
Naděžda Klapetková

Moc hezky jste to napsala, díky.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Chudaci ti co bydlí v okolí tiché prostředí paní Ivana změní v cirkus. Muzeum mu udělějte jinde.Věřim že magistrát si uvědomí jak chcete změnit tiché prostřed .Pan Karel byl rád že má klid ,važil si souseda vy jim chcete udělat peklo. Nejsem z prahy .

34
Alena Hýblová

🙂 Nejste z Prahy, ale už předem všechno víte... nebylo by rozumnější nechat to na paní Gottové, jak se domluví se sousedy či magistrátem?

18
Před 1 rokem

dyť už jedno museum má v Jevanech: Gottland.

Před 1 rokem

P.Gottove a dcerkam přeji mnoho štesti..teď už si jdou svou cestou..a to je správné..p.Gottova pro p.Karla udělala vše co mohla a do poslední chvíle s ním zůstala..ale život jde dál ..ona a dcerky na něj nikdy nezapomenou,byl to otec a manžel...a že jim zanechal peníze??? do hrobu si je nevezme tak je nechal tam ,kde jsou potřebné...a že jich má p.Ivanka hodně??Pro Karla byla ta pravá...🥰Slečnam přeji mnoho úspěchů a lásky v životě..P.Ivance...at zůstane nadále dámou jakou je a život jde přeci dál...ona nikdy nezapomene na svého Karla...

19
Před 1 rokem

můj názor je ten, by to bylo p,Gottovi líto,že děvčata opouštějí tento dům,vždyt dům prošel velkou rekonstrukcí,ke konci života p,Gotta.Děvčata zde prožila svédětství s tátou,pochopila bych kdyby na doporučení psychologa,že ty vzpomínky děvčatům nedělají dobře.Bude to smutné stěhování,jen po jejich odchodu,aby nebyl vyrabován od pochybných lidí.

13
Před 1 rokem

je čas jít dál

19
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Eva Nova

Zloba.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt