Ale, Katův šleh? Nikdy bych si takovou prasárnu nedal! Ale 30 let od komančů je na jídeláku všude. Za komančů jsem to nikde neviděl. Tahle prasárna mě vždycky probudí. POZOR, ÚŽASNĚ zpracovaný odpad!
já to mám stejné s kompotovanou broskví na kuřecím. Anebo pizza Havaj, na kterou se přidává kompotovaný ananas! Přitom první i druhé jídlo může být s čerstvým ovocem vynikající. A další paskvil současné rádoby světové kuchyně je svíčková přizdobená šlehačkou ve spreji a brusinkovým (no...spíše klikvovým) džemem. Pravé zavařené brusinky -které se původně ke svíčkové přidávaly-dnes už rozezná od zavařeného rybízu málokdo . 😉
ale jo,ono to docela chutnalo,já si na tyhle věci nikdy stěžovat nemohl..ono i to UHO,kyž bylo dobře udělané,viz SOUŽ Nymburk,bylo vynikající!
zrovna kaviár byl normálně ke koupi u nás v okresním městě pravej ruskej a ani nebyl drahej ale nepamatuju že by ho někdo kupoval smrdí to po rybách a ještě je to syrový
Ty jidla se vaří dodnes jenom s tím rozdílem že dnes nejsou kvalitní suroviny .
jo dobrý 8 z 9 ,ale autorka tam má šotka katúv šlek byl vždy z vepřové kýty,pokud nějaké jiné maso nekopalo do dvěří od ledničky,to se tam pak dalo i zasmrádlé kuře.
Ten, kdo to sesmolil toho o těch jídlech ví pramálo, a o vaření všeobecně
Tento komentář byl smazán uživatelem.
No ale dalo se to jíst a ne dnešní žrádlo ala KFC .MEKAĆ Větnamci a pod.
Na Vietnamce mi nešahej, ti vařit a stolovat umějí. Po lidech konzumujících vlašák z papíru se jeden čas div neplivalo. Dnes kravaťáci chodí bez problémů žrát do KFC nebo do Mekáče ke stolu plnému papírů. A říká se tomu kultura stolování.
Kuřecí prsa s broskví byl tuším fenomén až devadesátek, prvních privatizovaných restaurací.
Myslím že se autor plete,ruský kaviár byl běžně k dostání a také humří maso,konzerva se jmenovala Čatka a bylo to úžasný
Nebylo to tak špatné. V bufetech byl dost výběr jídlo levné a chutné.
I restaurace měly úroveň,to jen my jsme si mysleli,že za oceánem je ten pravý ráj.Ovšem porevuloční doba,ta byla doopravdy fuj.To si zahraniční dovozci ulevily od všech fujovin.Ale bylo to dobře,ihned jsme věděli,za co nás mají ve světě.