1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ale, Katův šleh? Nikdy bych si takovou prasárnu nedal! Ale 30 let od komančů je na jídeláku všude. Za komančů jsem to nikde neviděl. Tahle prasárna mě vždycky probudí. POZOR, ÚŽASNĚ zpracovaný odpad!

9
Tomas Husek

já to mám stejné s kompotovanou broskví na kuřecím. Anebo pizza Havaj, na kterou se přidává kompotovaný ananas! Přitom první i druhé jídlo může být s čerstvým ovocem vynikající. A další paskvil současné rádoby světové kuchyně je svíčková přizdobená šlehačkou ve spreji a brusinkovým (no...spíše klikvovým) džemem. Pravé zavařené brusinky -které se původně ke svíčkové přidávaly-dnes už rozezná od zavařeného rybízu málokdo . 😉

8
Před 1 rokem

ale jo,ono to docela chutnalo,já si na tyhle věci nikdy stěžovat nemohl..ono i to UHO,kyž bylo dobře udělané,viz SOUŽ Nymburk,bylo vynikající!

12
Před 1 rokem

zrovna kaviár byl normálně ke koupi u nás v okresním městě pravej ruskej a ani nebyl drahej ale nepamatuju že by ho někdo kupoval smrdí to po rybách a ještě je to syrový

6
Před 1 rokem

Ty jidla se vaří dodnes jenom s tím rozdílem že dnes nejsou kvalitní suroviny .

27
Před 1 rokem

jo dobrý 8 z 9 ,ale autorka tam má šotka katúv šlek byl vždy z vepřové kýty,pokud nějaké jiné maso nekopalo do dvěří od ledničky,to se tam pak dalo i zasmrádlé kuře.

1
Před 1 rokem

Ten, kdo to sesmolil toho o těch jídlech ví pramálo, a o vaření všeobecně

8
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

No ale dalo se to jíst a ne dnešní žrádlo ala KFC .MEKAĆ Větnamci a pod.

17
Před 1 rokem
Tonda Minařík

Na Vietnamce mi nešahej, ti vařit a stolovat umějí. Po lidech konzumujících vlašák z papíru se jeden čas div neplivalo. Dnes kravaťáci chodí bez problémů žrát do KFC nebo do Mekáče ke stolu plnému papírů. A říká se tomu kultura stolování.

6
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

Kuřecí prsa s broskví byl tuším fenomén až devadesátek, prvních privatizovaných restaurací.

17
Před 1 rokem

Myslím že se autor plete,ruský kaviár byl běžně k dostání a také humří maso,konzerva se jmenovala Čatka a bylo to úžasný

7
Před 1 rokem

Nebylo to tak špatné. V bufetech byl dost výběr jídlo levné a chutné.

21
Před 1 rokem
Jaroslav Outrata

I restaurace měly úroveň,to jen my jsme si mysleli,že za oceánem je ten pravý ráj.Ovšem porevuloční doba,ta byla doopravdy fuj.To si zahraniční dovozci ulevily od všech fujovin.Ale bylo to dobře,ihned jsme věděli,za co nás mají ve světě.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt