1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Katův šleh si dávám neustále...

20
Před 1 rokem
Jan Musil

Také je to výborné!!!!!!!!!

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nejhorší byli plíčky na smetaně ve školní jídelně.

11
Jan Kolbaba

no vidíte a já je miluju. Záleží na kuchaři. To bude asi stejné jako s červenou řepou. Když mi ty tvrdé a nechutné červené kostičky přidaly kuchařky k hlavnímu jídlu, tak jsem je nedokázala sníst. Ale červenou řepu- jak ji zavařovala moje babička- jsem měla ráda. A dodnes ji zavařuji podle jejího receptu. 😉

2
Před 1 rokem

UHO funguje dodnes skoro všude--ptáčky,znojemská,štěpánská atd.

7
Jiri Dohils

UHO totiž nemusí být nechutný univerzál. Pro mě je to prostě vypečená a následně lehce zahuštěná tmavá šťáva pod masem. V podstatě bychom tak mohli pojmenovat i guláš z jakéhokoli tmavého masa.

6
Před 1 rokem

Hlavně že mi chutnalo, chutná a bude chutnat za jakékoliv doby. A až nebude -jo to pak bude opravdu zle...

3
Před 1 rokem

Smažený sýr a kuře s broskví 😂😂🤢 největší kekel z pekel

12
Před 1 rokem
Jiří Neštický

Smažák je naše "rodinné stříbro", nemusí to mít člověk pořád, ale 1x do roka je to zážitek. Divení se nad grilovaným plátkem s broskví nám sem zavedl "důvtipný" Polreich, ne? Osobně si myslím, že v dnešní době projedou grilem daleko bizarnější kombinace.

8
Před 1 rokem

Harlekýn byl, je a bude pro mě jeden z nejlepších zákusků. Katův šlech dělám dodnes, výborné jídlo.

7
Před 1 rokem

Pamatuje někdo ješťe HAŠI/hašé/?

12
Před 1 rokem
Jaroslav Bílek

Já ji miloval i studnou na chleba.

7

Plátek kuřecího se nezasypával sýrem.Tam se dával plátek sýra na broskev.

7
Před 1 rokem
Růžena Šťovíčková

jo kdo by špinil struhadlo a navíc ,platek sýru ma 13g. a kopeček nastrouhaného jeden x tolik

1
Před 1 rokem

Nevím, co je na těchto jídlech špatného, vaří se i dnes a chztnají.

18
Před 1 rokem

Trochu jsem přemýšlel v té první otázce. Myslím že běžně se Budapešťská v mléčném baru neprodávala.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt