Katův šleh si dávám neustále...
Také je to výborné!!!!!!!!!
Nejhorší byli plíčky na smetaně ve školní jídelně.
no vidíte a já je miluju. Záleží na kuchaři. To bude asi stejné jako s červenou řepou. Když mi ty tvrdé a nechutné červené kostičky přidaly kuchařky k hlavnímu jídlu, tak jsem je nedokázala sníst. Ale červenou řepu- jak ji zavařovala moje babička- jsem měla ráda. A dodnes ji zavařuji podle jejího receptu. 😉
UHO funguje dodnes skoro všude--ptáčky,znojemská,štěpánská atd.
UHO totiž nemusí být nechutný univerzál. Pro mě je to prostě vypečená a následně lehce zahuštěná tmavá šťáva pod masem. V podstatě bychom tak mohli pojmenovat i guláš z jakéhokoli tmavého masa.
Hlavně že mi chutnalo, chutná a bude chutnat za jakékoliv doby. A až nebude -jo to pak bude opravdu zle...
Smažený sýr a kuře s broskví 😂😂🤢 největší kekel z pekel
Smažák je naše "rodinné stříbro", nemusí to mít člověk pořád, ale 1x do roka je to zážitek. Divení se nad grilovaným plátkem s broskví nám sem zavedl "důvtipný" Polreich, ne? Osobně si myslím, že v dnešní době projedou grilem daleko bizarnější kombinace.
Harlekýn byl, je a bude pro mě jeden z nejlepších zákusků. Katův šlech dělám dodnes, výborné jídlo.
Pamatuje někdo ješťe HAŠI/hašé/?
Já ji miloval i studnou na chleba.
Plátek kuřecího se nezasypával sýrem.Tam se dával plátek sýra na broskev.
jo kdo by špinil struhadlo a navíc ,platek sýru ma 13g. a kopeček nastrouhaného jeden x tolik
Nevím, co je na těchto jídlech špatného, vaří se i dnes a chztnají.
Trochu jsem přemýšlel v té první otázce. Myslím že běžně se Budapešťská v mléčném baru neprodávala.