1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Svatka Soperova

souhlas,také výborná věc

10
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Petr Horák

Milý Petříku,já pracovala přes 20let ve školní jídelně a nyní jsem již několik let v důchodu,a jsem moc vděčná,že jsem takovou to práci měla.Dnešní doba mně strašně štve a výraz UHO mi přidělává červeno před očima.V naší jídelně se vaří pořád vynikajícně.Protože došlo k docela velké nemocnosti mých bávalých spolupracovnic,já byla požádána o výpomoc a já jsem pracovala skoro celý rok.Kdyby ti co stále pomlovají "UHO".což jsou v podání školní jídelny vynikající omáčky ať jsou s jakoukoli přílohou a vaří se dodnes dokonale a podle přísných norem.Kdyby ti pomlouvači viděli ty děti,jak si chodí přidávat a k okénku odnášejí vyjedené talíře.tak by se museli i chytit za nos.Já na klasická jídla do své smrti nedám dopustit a vždy si na nich moc pochutnávám.Já když se dívám v televizi na přípravy těch moderních jídel,tak se podivuji.Nevím jak by tito kuchaříci si vedli s přípravou pro asi 900 strávníků.Děkuji vám za kladné hodnocení příspěvku.

33
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Jana Drahotušská

A docela dobré.že?

Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Ilja Kocian

Nebo UHO svíčková,už jste ochutnali?U nás za pouhýc dvěstě kč.

4
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Jan Horák

Kure s broskvi a syrem a hranolky jsem si rozhodne daval uz zacatkem osmdesatych let v Praze i mimo Prahu docela bezne. Jinak souhlas, katak je super, pokud ho nekdo umi, prirodni hnedou omacku delam casto a nevidim na ni nic divneho a Hralekyna pradava kazda cukrarna. Za me jeden z nejlepsi dortu.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt