Mám to všechno a IQ změřené odbornou organizací na 144, testovala jsem se 4x. Nežije se s tím moc dobře. Mám dva doktoráty, celkem levou zadní. Možná je lepší být v průměru.
Jo, žít s tím není úplně jednoduché, vyměnit to za průměr???
Děti mám bordeláře co dlouho ponocují a pokud je nevyženu z postele, tak vstávají až k obědu. Tak tedy mají dost příznaků nadprůměrné inteligence. Vlastně proč ne, když to jsou moje děti, že? 🤣
Vypadá to jako výčet ospravedlnění pro profi smažku.
Nejsi čuně, nejsi ani fetka, jsi jen geniální! 🤣
No, s tím nepořádkem jsem to zažila několikrát na vlastní kůži.
Jejda, to jsem se lek. Kromě těch hudebních lekcí všechno sedí. Ještěže mám důkazy, že to se mnou není tak hrozné: IQ změřené mám 124. To je opravdu od génia daleko.
Od génia (140+) možná, ale i tak je to hezký výsledek. Kéž svůj dar využijete dobře ☺
Tož těch inteligentů po hospodách je fakt hodně. A já myslel že žiju ve světě blbců, a ono je to naopak.
Tímto je můj manžel kandidát na nobelovku. To jsem si oddechla, já bláhová myslela, že je jen bordelář.
Studie odhalily znaky, které dokazují, že jste dement: Možná máte některé z nich, patří sem i pořádek... 😄
A právě taková studie dokazuje, že někdo má dlouhé vedení.. 😄
Takže je to pravda: pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos... 😄
sem si to počtla a jejda ..to su jáá..co nadpis tam se nandu,takže..?? WAU sem ani nevěděla 🙂
Tak zkuste IQ test Mensy, a uvidíte.
Tak podle té studie jsem pěkný bordelář, který pro nadměrnou konzumaci alkoholu nemá čas uklízet.