Proč mají tak vysoké důchody herci je pochopitelné. Měli platit i z příjmu mimo plat z divadla!
V pěti letech malém smrtelný záchvat, protože matka vypadla ze soutěže🤦Žilková přestaň brát ty prášky kompletně ti hráblo.
Trubka. Si mysli ze máme jitrnice na čele. Neplatila a hrabala by z našeho. Tfujtajxl. To je hnus...
Nikomu nic zlého nepřeji, ale nedávno psala jak má účes za 10 tis. tak to si normální pracující člověk nemůže dovolit. Kor když je to částka vyšší než mám příjem (důchod)
Je mi holky líto. Stát jí jen dře. Vlastní pouze 5 nemovitostí, samozřejmě pořízené z řádně zdaněnách peněz, ale na důchodu jí všichni šidí. Zakládám sbírku víček z PET lahví, aby nestrádala.
Není se čemu divit, platila si na pojistném minimum, takže nevím proč se diví , že má nízký důchod
Tak to za ní platil zaměstnavatel. Gáže v divadle asi nebude moc vysoká. Otázka je proč si neplatila sama sociální pojištění z televizních pořadů?
Manželka majora Zemana z Ulice, proruské koště soudružka Obermeierová, by si mohla odtrhnout od huby a poslat ji kolegiálně pár suchých brambor...
A jinak jste normální nebo jíte psovi z misky?
Agáta Hanychová a Veronika Žilková,jsou stále na Seznamu,nečtu ty články,
a už mě nebaví koukat stále na ty nadpisy.Nemůžete psát třeba o přírodě?
Bože bože, kam jsi duši dal.....to stvoření Žilková je neskutečná
Jo komediantstvi se dedi i z matky na dceru! Jsou uz jako rodina provareny a tak na sebe upozornujou jak se da!