1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Proč mají tak vysoké důchody herci je pochopitelné. Měli platit i z příjmu mimo plat z divadla!

18
Před 1 rokem

V pěti letech malém smrtelný záchvat, protože matka vypadla ze soutěže🤦Žilková přestaň brát ty prášky kompletně ti hráblo.

19
Před 1 rokem

Trubka. Si mysli ze máme jitrnice na čele. Neplatila a hrabala by z našeho. Tfujtajxl. To je hnus...

14
Před 1 rokem

Nikomu nic zlého nepřeji, ale nedávno psala jak má účes za 10 tis. tak to si normální pracující člověk nemůže dovolit. Kor když je to částka vyšší než mám příjem (důchod)

10
Před 1 rokem

Je mi holky líto. Stát jí jen dře. Vlastní pouze 5 nemovitostí, samozřejmě pořízené z řádně zdaněnách peněz, ale na důchodu jí všichni šidí. Zakládám sbírku víček z PET lahví, aby nestrádala.

14
Před 1 rokem

Není se čemu divit, platila si na pojistném minimum, takže nevím proč se diví , že má nízký důchod

21
Marie Chylová

Tak to za ní platil zaměstnavatel. Gáže v divadle asi nebude moc vysoká. Otázka je proč si neplatila sama sociální pojištění z televizních pořadů?

10
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Manželka majora Zemana z Ulice, proruské koště soudružka Obermeierová, by si mohla odtrhnout od huby a poslat ji kolegiálně pár suchých brambor...

19
Před 1 rokem
Jaroslav Kovařík

A jinak jste normální nebo jíte psovi z misky?

15
Před 1 rokem

Agáta Hanychová a Veronika Žilková,jsou stále na Seznamu,nečtu ty články,

a už mě nebaví koukat stále na ty nadpisy.Nemůžete psát třeba o přírodě?

11

Bože bože, kam jsi duši dal.....to stvoření Žilková je neskutečná

16
Před 1 rokem

Jo komediantstvi se dedi i z matky na dceru! Jsou uz jako rodina provareny a tak na sebe upozornujou jak se da!

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt