1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

ac vas nemusim,tak souhlasim, trapit se ale nekym,kdo neni vyrovnany,je namysleny a dcerkou jen manipuluje si myslim,ze neni dobre, vsak to Agata pozna az bude starsi - nebo ne???? to ze u n bydli Dopita nic neznamena,on nema kam slozot hlavu, nema penize a kde bydlet,tak mu je Agata vdecna - pockame si na jaro a uvidime

45
Před 1 rokem

Obávám se toho, že to, co je Agáta, bude i ta malá Mia - co z ní může vyrůst v takové rodině nerodině a s matčiným vzorem ? Zase jen to, co je matka sama. Když je vidím - agátu a Miu, jak se tváří a napodobuje mámu, vždy mě to napadne. Snad ta malá Rozárka pochytí i něco seriozního od Soukupa. Zaráží mě i to, že jí Agáta neřekne jinak než Róza, narozdíl od Soukupa, která říká Rozárka - i z tohoto se dá USOUDIT, kdo má jaký vztah k dítěti. Štěstí by bylo prom malou, kdyby jí dostal do péče Soukup, ale půjde to asi půl na půl. Jinak pane Soukupe, po dlouhém seznamu Agátiných pelešníků jste ale bohužel nemohl čekat nic dobrého. Soucítím s Vámi.

46
Před 1 rokem

Pan Soukup pokud mluví o tom že jeho dítě nebude žít v úplné rodině, si měl nejdřív ve svém věku, uvědomit co to znamená zplodit dítě. Asi mu nedržela u hlavy pistoli aby rozséval. Takže kecy o tom že jeho dítě bude žít v neúplné rodině si může strčit za klobouk,kdyby mu na tom záleželo, jak se cítí jeho dítě, určitě by nejdřív přemýšlel jestli ho vůbec mít a do jakého prostředí ho umístíJe starý zaneprázdněný a dítě si pořídil jen tak jako jsi jiný pořizují psa nebo auto. Takže jeho kecy o úplné rodině nemůže nikdo akceptovat vzhledem k tomu, jakou pro něj vybral matku, jsou to jen Boha Pusté bláboly, dítě si prostě pořídili jen tak jako nějakou věc a teď oba první stránky časopisu jak je pro ně důležité. Je mi Rozárky opravdu líto, protože normální běžný život neprožije. Ale na druhou stranu hlaď mi to asi taky nebude, takže vítej ve světě soubyznysu rozárko.

36
Před 1 rokem

Měl se chovat k Agátě slušně.

14
Před 1 rokem
Stank Zdenka

Zahrnovat jí dárky, platit jí ochranku, nechat jí strávit celé léto ve vile ve Španělsku i s její širokou rodinou, starat se o její děti, aby se mohla vyvalovat na pláži a dělat si fotky na špičkách s vyšpulenými pysky je neslušné chování?

8
Před 1 rokem

Soukupa je mi teď hodně líto. Když si začal s Agátou, nevěřil jsem tomu, že do něčeho takového šel a už vůbec to, že si s touhle povětrnou poberťáckou rozhoďnož-ou udělá dítě. Vyrobil si tím velký problém. Hanyška jiná nebude a její máma jí k tomu co dělá ještě tleská. Ostudné.

36
Před 1 rokem

Oba dva se chovali jak hovada. Urazeli jine, vysmivali se, uzasne se doplnovali. A ted zacne byt on ten co vsechno vi,vsemu rozumi a je jediny chytry. Kdyby nebyl stejne ubohy jak to pometlo, tak s ni neni rok a pul a uz vubec by nesplodil to dite. Takze ted at jde brecet jinam.

25
Před 1 rokem
Anna Domanska

Naprosto přesně jste uhodila hřebík na hlavičku. No, vrána k vráně. Není mi líto ani jednoho, Soukup má, co si zasloužil. Líto mi je jen dítěte, že má tak dementní rodiče.

10
Před 1 rokem

Pana Soukupa mně je líto, holt se asi zamiloval bohužel do nepravé, rozhodně je odpovědnější ohledně dětí. Agáta má plnou pusu, aby děti byly šťastné a smály se to je asi tak všechno, co dělá. Každou chvíli jiný tatínek, už jen to, že si s lehkým srdcem našla náhradu. Nepřeji ji nic špatného, ale jak se říká, na každého jednou dojde.

9
Před 1 rokem

Já být na jeho místě tak si vyźádám psychologický posudek na Agátu.Zda je

vůbec schopná zabezpečit Rozárce stabilní rodinné zázemí. Střídavá péče je pro tak malé dítě ohromná psychická zátěž. Je těžké se vzdát svého dítěte byť v jeho prospěch jen proto,že se jeho máma svéhlavě rozhodla.

12
Před 1 rokem
Marketa Vopálková

Ano, to je pro každé détě to nejlepší, aby jeho mámu jeho táta tahal po soudech, protože jeho přebujelé ego je ublížené...Myslím, že u psychologických posudků by moc dobře nedopadl on.

3
Před 1 rokem

Nechápu, proč se stále při čtení zpráv zaobírat nějakou amorální a neinteligentni Agatou Hanychovou a její poblblou matkou..... Jejími dětmi.... s kým právě souloži nebo nesoulozi... Kolikrát si uprdla.... Kde se právě nachází... na co myslí....

Tohle je hnus a absolutní dekadence.....

15
Před 1 rokem
Jana Florianova

výstižně napsáno taky se přidáme zdravíme

6
Před 1 rokem

Jsou ženy, které jsou citově plytké. Duševně nevyzrálé a chovají se jak rozmazlené holčičky, které vyžadují neustálou pozornost. Neskutečná sebestřednost.

45
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt