1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Je mu dcery tak hrozne lito, ze ji ten zkazeny zivot musi vylepsit stridavou peci 🙈

22
Před 1 rokem
Jp

... aby se dítě aspoň občas najedlo a vykoupalo... stačí se podívat na její matku, jak dobře se má a jak dlouho si myslíte, že aktuální "vztah" Agátě vydrží? Já osobně tipuji tak max půl roku. Nejspíš už po Silvestru bude zamilovaná do někoho jiného.

59
Před 1 rokem

Agata ma optavdu strasnou povest, opet ji nrkdo naletel, i presto ze p. Soukup ma take sve mouchy, tak je mi ho lito. Agata opet zaperlila.Kdo vi vsak jak to bylo, media to umi vzdy hezky nafouknout.

5
Před 1 rokemUpraveno

Neumím si představit, že jeho případná nová partnerka tráví noci krmením a přebalováním mimina ve střídavé péči. Ta by s ním přeci chtěla trávit čas jinak..

Proto vztah nehledá, aspoň začal používat hlavu.

3
Před 1 rokem

Ještě to nebylo ani na světě a už hledala chůvu, tak nechápu proč by Soukup nemohl mít taky chůvu, .

19
Před 1 rokem
Alena Šimánková

Soukup ji má pouze občas na čas,tak by se jí měl snad věnovat.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Když si našel nejlehčí ženu v České republice tak ať se nediví

50
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Já bych se zeptal Kačenky Brožový,jakou prožívala lásku s Jaromírem,ale Kačenka šla po zlatácích.

11
Před 1 rokem
Josef Pikal

A co to je zlatácích ? To slovo neznám.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

On nevěděl,že střídá partnery!?Tomu nevěřím.Spadnul mu rozum do klína a zapomněl se rozumě chovat.No a musel to hodně přepísknout,když to Agáta tak rychle ukončila.

4
Před 1 rokem

No co na to říct neúplná rodina je vždy pro dítě špatně.

28
Před 1 rokem
Pavel Jurak

Tam litovat jedině její děti.

18
Před 1 rokem

Agáta je jak putovní pohár,věčně mladá také nebude,pak si o ni nikdo ani kolo neopre.

14
Před 1 rokem
Alexandr Hanák

Už teď vypadá jako vyskákaná, mnohokrát ojetá stařena.

11
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Chlap se chová nehezky a když to partnerka nemůže vydržet a rozejde se s ním, tak se diví.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt