Je mu dcery tak hrozne lito, ze ji ten zkazeny zivot musi vylepsit stridavou peci 🙈
... aby se dítě aspoň občas najedlo a vykoupalo... stačí se podívat na její matku, jak dobře se má a jak dlouho si myslíte, že aktuální "vztah" Agátě vydrží? Já osobně tipuji tak max půl roku. Nejspíš už po Silvestru bude zamilovaná do někoho jiného.
Agata ma optavdu strasnou povest, opet ji nrkdo naletel, i presto ze p. Soukup ma take sve mouchy, tak je mi ho lito. Agata opet zaperlila.Kdo vi vsak jak to bylo, media to umi vzdy hezky nafouknout.
Neumím si představit, že jeho případná nová partnerka tráví noci krmením a přebalováním mimina ve střídavé péči. Ta by s ním přeci chtěla trávit čas jinak..
Proto vztah nehledá, aspoň začal používat hlavu.
Ještě to nebylo ani na světě a už hledala chůvu, tak nechápu proč by Soukup nemohl mít taky chůvu, .
Soukup ji má pouze občas na čas,tak by se jí měl snad věnovat.
Když si našel nejlehčí ženu v České republice tak ať se nediví
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Já bych se zeptal Kačenky Brožový,jakou prožívala lásku s Jaromírem,ale Kačenka šla po zlatácích.
A co to je zlatácích ? To slovo neznám.
On nevěděl,že střídá partnery!?Tomu nevěřím.Spadnul mu rozum do klína a zapomněl se rozumě chovat.No a musel to hodně přepísknout,když to Agáta tak rychle ukončila.
No co na to říct neúplná rodina je vždy pro dítě špatně.
Tam litovat jedině její děti.
Agáta je jak putovní pohár,věčně mladá také nebude,pak si o ni nikdo ani kolo neopre.
Už teď vypadá jako vyskákaná, mnohokrát ojetá stařena.
Chlap se chová nehezky a když to partnerka nemůže vydržet a rozejde se s ním, tak se diví.