1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Lenko prober se vždyť už ti je 43 život strašně rychle ubíhá a ty budeš čekat? Je tolik chlapů co by mělo určitě zájem mělo - rozhlídni se na stáří už nejde jenom osex ! Víš o co vůbec přicházíš když budeš čekat a potom to stejně nevyjde !! Já sám jsem začínal podruhé v 28 letech a myslel jsem že zůstanu sám ale štěstí se na mne usmálo a poznal jsem současnou ženu a byla taky rozvedená a zklamaná začínali jsme opravdu opatrně až když jsme si začli věřit tak jsme se pustili do společného života který nebyl vždy růžový ale vždy jsme to vyřešli a hlavně si pomáhali a věřili ,. víte láska je krásná věc i ve stáří ! Příští rok v únoru budem spolu 44 let stále se máme rádi a stojíme při sobě a teď na stáří je to příjemné . Takže to je moje rada - ale rozhodněte sama hodně štěstí přeje Václav

2
Před 1 rokem

Nevěřte tomu ani náhodou!Když už děti vyrostou zůstane s manželkou nadále!!Jemu to vyhovuje a vy své nejlepší roky mu věnujete a pak zůstanete sama,pokud nepřístupné na pokračování vztahu i nadale!!Najdete si jiného a začněte si užívat života!!!!

14
Před 1 rokem

Nikdy neodejde! Nebuďte naivní. Jak zde někdo píše, sebere Vám nejlepší roky života. Kvůli dětem se nic nedělá, vždy vše jenom pro sebe. Kdyby mu to doma neklapalo jak říká, nevydržel by tam být! Ukončila bych to a našla někoho, kdo chce se mnou být pořád, ne až…..

1
Před 1 rokem

I já se přidám ke zbytku diskutujících. Moc bych tomu, že se přítel rozvede, nevěřila. Pokud by to chtěl udělat, udělal by to na začátku vztahu, kdy byl ještě zamilovaný. V současné době mu situace vyhovuje a až nebude, předpokládám, že vztah ukončí na najde si jinou milenku.

Před 1 rokem

sama píšete že mate děti, takže vám jiná sebrala jejich otce . A vy teď chcete udělat totéž. Hm sobeckost z vás číší . Měla byste si uvědomit, že mít prostitutku zadarmo je jedna věc, ale pokud budete spolu sdílet domacnost , zase budete jen jeho stará a dobře vám tak

Před 1 rokem

Jak to dopadne? Blbě. On se nerozvede a vztah skončí. Anebo se nerozvede, protože to prdne a on odprosí manželku a zůstane u ní. Nazdar.

16
Před 1 rokem

NEVĚŘTE MU ani slovo...jen si chce užívat.

Muž který nechce být se svou ženou,nebude s ní...

Milenka mu zvedá sebevědomí...

12
Před 1 rokem
Irena Frybova

A proč lpíte na ženatém chlapovi nepochopím montovat se do druhého vtahu a čekat na podmínky?Div.ná doba chlapů je dost a volných zadaného nechte plavat

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Naivní a hloupá

Před 1 rokem
Dana Dobrá

Není,jen se nechala ukecat.

To se prostě stává....

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt