Je tu někdo, kdo se narodil před r. 1971 a nemá všech 12 správně?:-)
Ja. Sorela jsem nikdy neslyšel
tehdy byl prezident taky komunista...některé věci přečkaly do dnešních dnů 😆
Minulé volební období byl komunista a estébák dokonce premiérem a na Hradě taky seděl komunista.
Živé květy neměl rád nikdo. Hoši je používali na Velikonoce a všechny jsme pak smrděly, že by tchoř záviděl.
záleželo jednak na vůni a jednak na uživatelce. Kdo se polil od hlavy až k patě růží nebo šeříkem smrděl jak tchoř. Lehké stříknutí konvalinkama vytvořilo jemnou vůni.
1/ Komunismus zde nebyl. Opakuji to snad již 100 x.
2/ Kluci měli tenisky, Jarmilky měly holky. Tehdy se ještě rozlišovalo mezi klukama a holkama.
My jsme opravdu nosili jarmilky. S teniskama by nás z tělocvičny hnali.A komunismus je sice nepřesný přesto zavedený a srozumitelný výraz hnusu.
Tuzex se označovaly prodejny PZO (podnik zahraničního obchodu) a Spartakiáda byla Celostátní vystoupení dorostu a mládeže. Po Živých květech nikdo opravdu netoužil, stejně tak po dovozovém ´´parfému´´ Spasská věž´´ 😂
souhlas, až na tu Spartakiádu, ....vystoupení i vojáků, žen a mužů dospělých i notně starých, ...atd 🙂
Kdo v té době žil, pamatuje si odpovědi na všechny otázky velmi dobře. To televarieté jsem tedy tipnul, ale všechno ostatní byly běžné věci. Chápu, že dnešní třicátník odpovědi nemůže znát. Doba se hodně změnila. Nehodnotím, zda k lepšímu, nebo obráceně. Prostě změnila.
Sorelu jsem hádal vyřazovacím způsobem a vyšlo to 12/12
Nádherný retro kvíz z doby, odkud pochází většina voličů agenta Babiše, pro jeho důchodce. To ještě bývalo líp. Sice pizza byla tlustá jako fošna, steaky byly jídlo dekadentního západu, nic se nemohlo, nic nebylo a nikdo nic neměl, ale pro všechny babišky a bolševiky byl ráj na zemi. A v tomto stylu jsou i články na servru Probabišky.cz. Sice byla trošičku nesvoboda, ale jinak ráj.
Babišoidní redakce, důchodci a spol, dejte si pohov.
Má ta tvoje diagnóza i nějaký speciální název, nebo jsi jen prostě hloupej?
Vzpomínky mi nevezme ani demokratismus, kde sprostota a hamižnost mají své nezastupitelné místo. Každý režim měl své , a co má demoš ? Heslo dnešní doby " co ukradu já už nemůže ukrást nikdo jiný ". Nebo že by to tak fakt nebylo ?
Tohle z nás udělali soudruzi. Dostali jsme volnost (demokracii) a neumíme se v ní chovat. Každý hledí jen na to, aby co nejvíc urval pro sebe. Myslím, nebýt tu v minulosti komunistů a být tu demokracie už po válce, tak to tady dnes vypadá úplně jinak...
byl to pokus a nejvíce se zdařil Dubčekovi a Šikovi, třetí cesta musí existovat
Díky, ani na to raději nechci vzpomínat!
Copak, nechtělo se vám makat?