Hezká rada, snídat mezi osmou a devátou? Těžko, většina z nás je tou dobou již dávnou v plné práci a těžko si může v tu chvíli dovolit říct: "šéfe jdu se nasnídat". Navíc, když vstáváme cca v šest, někdo samozřejmě i dřív, tak by do těch osmi, devíti zdechnul hlady. Myslím, že všichni ti odborníci trochu zapomínají, že ne všichni dřepí v kanclu jako oni a naše životní podmínky nejsou pro takové stravování bohužel nastaveny.
Ale na mnoha pracovistich v kancelari si neco takoveho take nemuzete dovolit, jsou to jen hloupe clanky o nicem.
To je dieta přímo pro otylé důchodkyně. Akorát nevím jak dlouho jim vydrží při dnešních cenách uváděných produktů důchod. Týden, 14 dní? Co potom?
Dobrá rada nad zlato.😜
To je ta dieta. Týden si baští, a pak až do dalšího důchodu se postí. A zhubnutí se dostaví.😊
To máme štěstí, že ten (ta) kdo potřeboval shodit méně či více kg, se KONEČNĚ dozvěděl, že má např. vyřadit z jídelníčku bílé pečivo a zařadit ryby.
Ještě že se jedná o Skandinávskou dietu (jelikož vycházet tyto zásady z ČR tak určitě nebude tak populární)
Houby a "Skandinávská" dieta, jooo? 😄 To jakože fakt??? 😄 To musela vymyslet "hlavička"... 😄 V celé Skandinávii - Norsko, Island, Švédsko, Finsko - se asi tak tisíc let zpět (doložitelně písemnými prameny i z dob christianizace severu Evropy ) houby sbíraly a užívaly pouze jako šamanské halucinogeny. Určitě ne k jídlu. A to platí dodnes! Kdo ve Skandinávii žil nebo tam aspoň delší dobu pobýval, tak to ví... Trapný clickbajtový článek 🙁
Žádná dieta není dobrá, pouze střídmost a nepřejídat se. A především jíst regionální potraviny.
Presne tak a jeste bych dodala sezonni potraviny.👍
Tak to nebude nic pro mě. Ryby jím zřídkakdy a mořské plody nesnáším.
Snídat mezi 8-9 to si nemůžu dovolit. Když jsem v práci tak už makám na 100% když mám volno, tak doprovazim dítě do školy nebo si radši pospím
To by ryby museli být za polovinu. Já rybičky mohu v každé podobě- od slanečka po sumce, jenom toho lososa ne. Ale je to opravdu o přežírání.
To jsou nám novinky. To už víme dávno. Jen ten losos 4 x týdně, tak to fakt asi nedam..
Navic losos z chovu neni zrovna zdrava potravina. Aspon tak nam to vysvetloval rybar Vagner, ktery tyto chovy mnohokrat navstivil.
A co muži nad 50. Krásný ten pohled na jejich pupky. Vypadají, že mají každou chvíli rodit.
Tak když dietu podporuje WHO, tak to je vyhráno ....
To i priberete.