S tím srdcem jsem kdysi četl, že je to přesně opačně. Když člověk leží na levé straně více se tlačí na srdce, což není dobré. Pro srdce byla doporučována právě pozice na pravém boku!
....tak to jsme cetli stejny clanek, kde doporucovali spat na pravem boku! No cement! :-)
Ještě jsem nikde nenašla recept na to, jak cíleně spát na jednom, či druhém boku. Ve spaní se tělo dělá co chce a když spím, tak to asi vědomě neovlivním. A se všitejma tenisákama v pyžamu ať na mne nikdo nechodí. To je nesmysl, takové pyžamo bych po pár minutách sundala, protože by to bylo nepohodlné (pokud bych se něčím takovým vůbec zabývala). A bez pohodlí se usnout nedá, nebo ano?
To já bych se napřed musel naučit spát v pyžamu ... a na netu pro ženy jsem četl článek o tom jak je velice zdravé spát nazí. Tak si nyní vyberte - nahý x pyžamo x pyžamo s tenisáky...
"Super" článek. Je mi jedno jestli spím na zádech či na boku - chrápu stejně. Během noci mám dle snímače spánku mezi 10 - 40 obraty v průměru okolo 25.
A jak píší níže jednou doporučují na levém podruhé na pravém boku, asi podle toho kterou nohou vstal autor studie z postele.
Hlavně ale, usnout a je jedno jak hlavně, že se vyspím dobře. Ráno se probudím v jiné poloze ještě,když se mi něco zdá.A Vedle mě ve stejný poloze můj civavak Charless na zádech s tlapkama nahoře , jako já s rukama nahoře na zadech 😄😁😁 No mimina.a jsme krásně vyspinkany😁😉
dříve se doporučovalo spát na pravém boku kvůli játrům, která prý jsou na pravé straně a jsou těžká, takže patří "dolů", aby nezatěžovaly ostatní orgány. Tak si vyberte.
spím zásadně na levém boku, ostatní mi vadí,celý život,d
Standard se píše s d na konci.
Hlavmě se těším na vaše rady, jak správně provádět stolici a močení.Ptředem děkuji.
Jak přežili naši předci, když spali skoro v sedě?
🤣🤣🤣, nebýt vědců, tak se ani nebudeme umět vyspat 🤣🤣🤣