Věřím jednomu. Pokud se chci skutečně pobavit, pak si vytisknu blábolovitý článek o tom, co se stane a za pár let ho vytáhnu a zjistím, že prt, velebnosti! ;o) Nejvíc mne pobavil ten o babě Vanze z 90.let, to byli naši kluci ještě malí...Utírám prach v knihovničce a z jedné knihy vypadne vytržený list z časopisu z těch devadesátek...byl obsáhlý a tam asi 15 předpovědí baby Vangy...Bylo to celé hodně sugestivní. A nic. Absolutně nic se neshodovalo - bylo to na přelom tisíciletí a jeho začátek...tak o tom to je. Hrátky s lidskou představivostí. To je celé
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ta metropole, že by Los Angeles?
Několik desítek let se mluvilo, že má přijít velké zemětřesení v San Francisku...
Vůbec nic proti vlastnímu proroctví Nostradama nenamítám. Spíše prakticky za mne - souhlas se vším...Jde o vize a lidský mozek je nevyzpytatelný v tomto směru,...energie, vesmír,energie částic jen počínajě aurou,...atomy,elektrony, bozony a další objevené a ještě ty miinaturní neobjevené, telepatie - a jak daleko až sahá, kam, prostor- čas v prostoru minulý, budoucí, stávající náš - něco způsobuje přenos v čase pouze omezené množsví mozků je schopno to vnímat....Sama vidím auru, sama mám vnímání ná dálku a vize na hladině alfa, mnohokrát rodinou a blízkými přáteli a spolupracovníky, ověřené a i na to spoléhá často rodina, pokud chce vyloučit nejistotu nebezpečí. Bohužel, někdy i alarmuji a vždy to má význam. Když před lety hledali všichni zmizelou Aničku,tak jedinkrát v životě jsem se rozhodla na policii zavolat /akceptovaně rádi to přijali/. Uvedla jsem, že Anička už není živá, že jsem uviděla jak leží někde v lesíku listnatém u cesty za kontejnerem,ale nohy jsou celé vidět. Aničku našli v lesíku podobném/ pokud to nebylo iustrační foto/ a našli nedaleko cesty. Zvlášt velmi výrazně jsem vnímala v předstihu krátkém katastrofické zemětřesení na Haity - vize kymácejícího se ostrova na moři po několik dní. Měla jsem děs z toho, že se jim tam chystá pomoc, ale že se to bude kymácet dál a i pro pomoc nebezpečí hrozí, že ještě není konec. Bylo to tak. Proto bych chtěla upozornit, nepodcenujme Nostradama. Nebudme tupci jen proto, že pochodům vyjímečného jeho mozku nerozumíme. pochopitelně není třeba věřit kde jaké průpovídce od jenom lidí kteří dobře skládají myšlenky.
Ano jsou věci mezi nebem a zemí....je to tak a mnoho nevíme.
Počkejme si, jak to dopadne. Taky by mě zajímalo, kdo tohle vymejšlí. To musí bejt asi pěknej fantasta.
Fantazii se meze nekladou...😉
Nostradamova proroctví jsou nesmysly a bláboly dávného pošetilce. Budoucnost nelze předpovídat, kromě stále se opakujících dějů. Můžeme předpovědět, kde se bude nacházet Měsíc 15.8.2055, kdy bude jaké zatmění slunce atd. Lidé, kteří věří na předpovědi Nostradama a dalších bláznů, jako jsou Jehovisti (předpověděli už několik konců světa), jsou pošetilci a bludaři.
Pošetilci jsou ti , co vykládají jeho proroctví . Upravují pouze text podle toho ,jak jim to zapadá do příběhu. Někteří lidé se řadí bojí a ty jejich výklady,, hltaji" .
To vypada jako by Nostradamus jeste zil a vedle v chaloupce na kuri nozce Vanga.
Pokaždé všude píšou něco jiného
byl to genialní prorok všechny jeho předpovědi se vyplnili.Bohužel až potom co se to stalo.Pokud si po obědě prdnu tak i tohle předpověděl ale jen až po tom prdnutí
Nostradamus vůbec nepředvídal na konkrétní roky a zpětně lze napasovat na vše.
Doporučuji redakci tento článek uschovat a znovu zveřejnit na silvestra 2024. Určitě se dobře pobavíme.
když to je takovej borec na předpověď.....co nás čeká v roce 2028? třeba....myslim, pokud se ve světě objeví nějaká zásadní událost tak se potom objeví článek, že to předpovídal právě on...ale dopředu se nic nezveřejní... myslím, že nikde nic nní a vše je výmysl....