1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Osobně si myslím, že všem sluší jen klasický, rovný střih. Tento určitě nebude pro každou. Jinak já džíny nosím málo, nejradši nosím šaty, člověk je raz - dva oblečen a nemusí vymýšlet vršky. A vždy elegantní. Nosím i v zimě a aspoň nevypadám jako všichni. 😄

2

Tak takové džíny nevím.....Co určitě funguje na všechny postavy jsou užší džíny - ne úplně úzké - nad kotníky a k tomu botky do špičky - baleríny nebo podpatky - lodičky a k tomu nějaký volnější vršek....sluší všem...

12
Před 1 rokem
Stanislava Kosinová

Jasně, není nad jitrnici narvanou do slimek v délce nad kotníky a v botkách na podpatku.

21
Před 1 rokem

Je mi teda teprve 44, ale jakékoli džíny UŽ ve skříni NEmám více než 10 let. A nehodlám na tom nic měnit. Pro mě je tenhle kus oblečení už nenositelný - v zimě je mi v tom zima, v létě horko... Asi tak u mě, no.

13
Před 1 rokem
Simona Lhotská

Neumíte si vybrat.Je mi 70 a nosím je stále,potrhané,nepotrhané,s aplikací nebo bez.No v létě snad šaty.

13
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Džíny. nosim a je 71 ale nechápu ukázku na mladých modelkach a přitom se v článku mluví o džínách po 50

16
Před 1 rokem
Lída Víznerová

Také ráda nosím džíny, jsem štíhlá i nohy, tak obléknu slimky a k tomu mikiny, blůzky, halenky a je to, sedmdesát nesedmdesát. hihi

Před 1 rokem

Nemám poněvadž nevím které to jsou a v obchodě vám neporadí, spíš by koukali jak když spadli z nebes.

1
Před 1 rokem
Věra Drskova

Poradí, třeba v CA mají všechny typy džín, různě vysoký pas, mají to označené a prodavačky opravdu poradí.

3
Před 1 rokem

Botcut je “demode” a nejlepší džíny pro všechny věkové skupiny jsou od značky Gang!!🖤🖤🖤

Před 1 rokem

Jak džíny "stylingovat" - my už fakt blbnem...

7

Názorná ukázka, jak jsou slušivé pro ženy nad 50.

Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Květa Korchová

No, záleží na situaci. Ráno vlezu před domem do auta, zaparkuji 10 kroků od pracoviště, kde se převléknu se do uniformy a po práci svléknu uniformu, natáhnu džíny, nastoupím do auta a jedu domů. Na tyto pojížďky klidně v džínách a triku i v 50+.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt