Osobně si myslím, že všem sluší jen klasický, rovný střih. Tento určitě nebude pro každou. Jinak já džíny nosím málo, nejradši nosím šaty, člověk je raz - dva oblečen a nemusí vymýšlet vršky. A vždy elegantní. Nosím i v zimě a aspoň nevypadám jako všichni. 😄
Tak takové džíny nevím.....Co určitě funguje na všechny postavy jsou užší džíny - ne úplně úzké - nad kotníky a k tomu botky do špičky - baleríny nebo podpatky - lodičky a k tomu nějaký volnější vršek....sluší všem...
Jasně, není nad jitrnici narvanou do slimek v délce nad kotníky a v botkách na podpatku.
Je mi teda teprve 44, ale jakékoli džíny UŽ ve skříni NEmám více než 10 let. A nehodlám na tom nic měnit. Pro mě je tenhle kus oblečení už nenositelný - v zimě je mi v tom zima, v létě horko... Asi tak u mě, no.
Neumíte si vybrat.Je mi 70 a nosím je stále,potrhané,nepotrhané,s aplikací nebo bez.No v létě snad šaty.
Džíny. nosim a je 71 ale nechápu ukázku na mladých modelkach a přitom se v článku mluví o džínách po 50
Také ráda nosím džíny, jsem štíhlá i nohy, tak obléknu slimky a k tomu mikiny, blůzky, halenky a je to, sedmdesát nesedmdesát. hihi
Nemám poněvadž nevím které to jsou a v obchodě vám neporadí, spíš by koukali jak když spadli z nebes.
Poradí, třeba v CA mají všechny typy džín, různě vysoký pas, mají to označené a prodavačky opravdu poradí.
Botcut je “demode” a nejlepší džíny pro všechny věkové skupiny jsou od značky Gang!!🖤🖤🖤
Jak džíny "stylingovat" - my už fakt blbnem...
Názorná ukázka, jak jsou slušivé pro ženy nad 50.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
No, záleží na situaci. Ráno vlezu před domem do auta, zaparkuji 10 kroků od pracoviště, kde se převléknu se do uniformy a po práci svléknu uniformu, natáhnu džíny, nastoupím do auta a jedu domů. Na tyto pojížďky klidně v džínách a triku i v 50+.