Nenadarmo se říká, zmeň sebe, změníš svět. Pohlédni do svého nitra a vytáhni všechnu tu osobní bídu, kterou v sobě máš a pochop ji. Svět kole nás, vše co se nám děje, jsou učební látky života, které musíme zvládnout. Jedině skrze život pochopíme sami sebe. Svět je naším zrcadlem. Odráží naše silné stránky, ale i ty špatné. Najdi sebe sama , stůj si za sebou a přestaň se vymlouvat na špatnou karmu a už vůbec ne, na nějaké prokletí. Každá myšlenka je energií. Všichni jsme mágové aniž bychom to tušili. A proti temné, nepřátelské energii, lze se bránit přirozeným způsobem života v laskyplnosti, přejícnosti a spravedlnosti. Pamatujme, špatné a zlé myšlenky se k nám vrací jako bumerang, v podobě různých nepříjemností. Takže pokud se nám lepí smůla na paty, není to žádné prokletí, ale reakce na naše myšlení. Změň své myšlení a život se ti jako zázrakem promění. Odpovědi hledejme v sobě. V nikom jiném.
Svět ženy? Možná. Dejte to do Světa muže a poženou vás s těma fantasmagoriema svinským krokem. To jste některé ženy opravdu tak naivnì?
Souhlasím. Praštěné a svým způsobem opravdu nebezpečné bláboly, které mohou v ženách vyvolávat pocity strachu a v chlapech zoufalství, čemu jsou ženské schopny věřit...
Jak říkala kněžna o babičce "šťastná to žena" a to jste vy. Takže to že mě někdo okrade, podvede apod. je tím že mám špatné myšlenky. No, to gratuluji.
Promiňte, jsem tu dobře - v roce 2023 ?