Paní redaktorka nejspíše nikdy neslyšela nic o pietě a úctě k pozůstalým. Malá Anička přišla o život před třinácti lety a všichni, co jí milovali a měli rádi se s tím niky zcela nevyrovnají. Propírání této tragédie pomocí sdělovacích prostředků je bezohledné a prosté veškerých morálních hodnot. Lze to přirovnat ke rčení o sypání soli do nezhojené rány. O tom a novinářské etice autorka článku nejspíše ale nikdy neslyšela. Nežli napsat a zveřejnit takový článek by bylo spíše na místě nepsat vůbec nic.
Jinou činnost s užitečnějším výsledkem byste jistě našla, paní "autorko". 😕
Přesně tak...mluvite mi z duše. Pokazdy když vidím tu fotku, napadne mě přesně to co píšete. Je to hnusný hyenismus pořád to vytahovat...a ještě navíc s tou fotkou...🙁🙁🙁
Když jsem to tenkrát viděl v televizi, byl jsem jen o málo starší než ona a když jsem viděl Tomka, říkal jsem si, normální chlap, vypadá trochu jako Silvester Stallone, ten by ničeho takového nebyl schopen, tehdy jsem byl naivní dítě, které nemělo ponětí jaké démony v sobě lidé nosí, když spáchal sebevraždu, tak svou vinu v zásadě potvrdil.
Jak může nějaký novinář oživovat rány které se nikdy nezhojí. Nějaká úcta k rodičům a všem kteří ji milovali . Je to hnus a hyenismus jak psala paní níže.
Jste jen novinářské svine. Proč o tom píšete článek po 13letech? Nechutné vůči pozůstalým.
Fakt zbytečný článek :-(