Od doby co Kofola nahradila část cukr suklarozou a podobně Pepsi Cola sladidly tyto produkty nekupuji. Ještě jedna poslední česká kola s normoš cukrem Tanja z Penny.
Reklama se povedla, každý rok soutěžíme v rodině, kdo " zuby nahóru" uvidí první 😄. Letos jsem vyhrála 😄 😄 😄. A z roztomilé holčičky je krásné děvče. Přeji jí jen to nejlepší, zdraví a spokojenost 🙂.
Smutny zivot mate
Všech kritiků této mimořádně milé reklamy evokující Vánoce bych se chtěla zeptat, kolik jiných reklam je stále populárních posledních 20 let. Žádná a pokud vím, nikde. Proč asi. Neprudí, nenutí. Žádní sobi, ani vypasený dědek s bombastickými doplňky.
Bobika a to už tady nebudete babičko jsou také vynikající
Kolik reklam zmizelo, ale tahle zrovna k Vánocům patří a kdyby zmizela byla by to škoda. Opravdu z té malé holčičky vyrostla tak krásná slečna až je k nevire ,jak ten čas letí, bohužel ho nikdo nezastaví.🌲🌲🌲
Napiste to jeste 100x do roka, furt dokola
Nejhorsi vanocni reklama jakou jsem videl a k tomu jeste ta na t-mobile
Za mě jedna z nejlepších.
Stará reklama a pořád pěkná.
Reklamy obecně nemám ráda, ale ten dětský hlásek v téhle reklamě byl kouzelný, mám děti a jejich hlášky moc ráda. Jen jsem asi méně chápavá, protože jsem nikdy nepochopila, že jde o reklamu na kofolu.
Co je na tom divného, to je zpráva o ničem.
Kdyby to byl pěkný chlap, ani tak už to nikoho nepřekvapí.
Nejhezčí reklama u nás ze všech. Už nesmí chybět o vánocích.
Spis nejtrapnejsi
Jen Pepe je pořád stejný😁