"jakmile se hodinky zastaví, může dojít k nehodě či katastrofě. A tak doporučujeme sáhnout po těch natahovacích, které se, pokud je člověk nezapomene natáhnout, nezastaví. A nebo, jestliže jste příznivci moderní technologie, chytré hodinky jsou ideálním řešením."
To bych tomu dal!
Zrovna k těm natahovacím se ta pověra váže!
A takové chytré hodinky je potřeba nabíjet skoro obden, šance že se vám vybijí je tak mnohonásobně pravděpodobnější než u klasických hodinek na baterku co vydrží i rok...
Nebylo to naopak? Když se stala katastrofa, tak se hodiny zastavily. Viz pan Marvan a natažené hodiny ve filmu NEBE A DUDY
Pěkná ptákovina. Dcera dostane černou podprsenku (jen si ji musí sama vybrat), protože mi neustále "znárodňuje" tu moji:-)
Aby pak neměla obě... Pověra je pověra! 😮
Jedina povera, kterou jsem kdy dodrzela se tykala kocarku, ktery nema byt doma driv nez miminko… Asi aby se nereklo… Na zbytek kaslu, jsou to hovadiny 😀 svedci o tom i moje kvetnova svatba… jen maminky to nastvalo 😀
My jsme měli doma kočárek v době, kdy moje žena byla v sedmém měsíci. Syn měl na Barboru 31 let.
Pověra je hůl, kdo jí věří, ten je v... (Kastrovaný býk).
Před lety jsem svému muži, tehdy ještě příteli, dala ČERNÝ NŮŽ značky Leatherman. Ten chlap se mnou pořád je a dokonce spolu máme dítě. Můžete mi říct co jsem udělala špatně?
Já jsem kdysi (mimo jiné) dostala od syna nůž s modrou rukojetí (mám modrou kuchyň), dlouhý celkem 31 cm. Vztahy máme pořád úžasné. To je asi tím, že článek nečetl (proto smajlík u paní Soudkové) a já na žádnou pověru nevěřím. 🙂
Totální nesmysl, je řada pověr, které se k svátkům vážou, ale tohle je vycucaný z prstu.
Doufam, ze rozumny clovek takovym kravinam neveri a darky kupuje podle sveho nejlepsiho mineni...
To je neskutečné , co dovede kdo napsat za blábol a ještě neskutečnější je, že to někdo uveřejní. No konec konců, dobrých autorů je málo a pro Seznam není rozhodující kvalita, ale správná hvězda na čele.
To jste mě tedy otrávila, vědmo. Koupila jsem manželovi hodinky a teď poletí do popelnice.
Snad to nebyly Rolexky😂
nestrašte lidi !!! když něco daruji tak vždy z lásky a to by nikomu ublížit nemělo !!! krásné vánoce !!!