1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

"jakmile se hodinky zastaví, může dojít k nehodě či katastrofě. A tak doporučujeme sáhnout po těch natahovacích, které se, pokud je člověk nezapomene natáhnout, nezastaví. A nebo, jestliže jste příznivci moderní technologie, chytré hodinky jsou ideálním řešením."

To bych tomu dal!

Zrovna k těm natahovacím se ta pověra váže!

A takové chytré hodinky je potřeba nabíjet skoro obden, šance že se vám vybijí je tak mnohonásobně pravděpodobnější než u klasických hodinek na baterku co vydrží i rok...

3
Před 1 rokem
Jan Kalina

Nebylo to naopak? Když se stala katastrofa, tak se hodiny zastavily. Viz pan Marvan a natažené hodiny ve filmu NEBE A DUDY

Před 1 rokem

Pěkná ptákovina. Dcera dostane černou podprsenku (jen si ji musí sama vybrat), protože mi neustále "znárodňuje" tu moji:-)

21
Před 1 rokem
Saskie Hájková

Aby pak neměla obě... Pověra je pověra! 😮

Před 1 rokem

Jedina povera, kterou jsem kdy dodrzela se tykala kocarku, ktery nema byt doma driv nez miminko… Asi aby se nereklo… Na zbytek kaslu, jsou to hovadiny 😀 svedci o tom i moje kvetnova svatba… jen maminky to nastvalo 😀

10
Před 1 rokem
Michaela Nohelová

My jsme měli doma kočárek v době, kdy moje žena byla v sedmém měsíci. Syn měl na Barboru 31 let.

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Pověra je hůl, kdo jí věří, ten je v... (Kastrovaný býk).

23
Před 1 rokem

Před lety jsem svému muži, tehdy ještě příteli, dala ČERNÝ NŮŽ značky Leatherman. Ten chlap se mnou pořád je a dokonce spolu máme dítě. Můžete mi říct co jsem udělala špatně?

20
Před 1 rokem
Petra Prokopová

Já jsem kdysi (mimo jiné) dostala od syna nůž s modrou rukojetí (mám modrou kuchyň), dlouhý celkem 31 cm. Vztahy máme pořád úžasné. To je asi tím, že článek nečetl (proto smajlík u paní Soudkové) a já na žádnou pověru nevěřím. 🙂

11
Před 1 rokem

Totální nesmysl, je řada pověr, které se k svátkům vážou, ale tohle je vycucaný z prstu.

27
Před 1 rokem

Doufam, ze rozumny clovek takovym kravinam neveri a darky kupuje podle sveho nejlepsiho mineni...

47
Před 1 rokem

To je neskutečné , co dovede kdo napsat za blábol a ještě neskutečnější je, že to někdo uveřejní. No konec konců, dobrých autorů je málo a pro Seznam není rozhodující kvalita, ale správná hvězda na čele.

Před 1 rokem

To jste mě tedy otrávila, vědmo. Koupila jsem manželovi hodinky a teď poletí do popelnice.

28
Před 1 rokem
Jarmila Smutná

Snad to nebyly Rolexky😂

19
Před 1 rokem

nestrašte lidi !!! když něco daruji tak vždy z lásky a to by nikomu ublížit nemělo !!! krásné vánoce !!!

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt