1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Myslím, že jsem udělal jen jednu chybu, ale píše mi to 9/12. Každopádně, pro nás 40+ to není cizí jazyk, ale pro mladší už asi ano. Už jsem i slyšel obrat "Učím se slovensky". Takže jako člověk nepříliš talentovaný na jazyky asi přece jenom jednomu "cizímu" jazyku rozumím dokonale.

24
Před 1 rokem
Tomáš Pícl

Neudělal jsem žádnou chybu. 9/12 znamená 9 až 12 správných odpovědí, tedy nejvyšší stupeň hodnocení.

2
Před 1 rokem

Pro mladý tam mohou být chytáky. Po 40 letech manželství se Slovenkou, NO Problém.

1
Před 1 rokem
Jiří Chládek

Stačilo být na vojně se slováky.

Před 1 rokem

Primitivní, to máte lidi za pitomce ?

9
Před 1 rokem
Lubomír Kozák

Koukám, že jste hodně pozitivní člověk 😄

5
Před 1 rokem

A proč by jsme měli rozumět slovenskému jazyku? Slováci nechtěli žít ve společném státě, neměli nás rádi a odtrhli se od nás, tak se s nimi nebudeme kamarádit. Zajímavé ovšem je, že ihned po jejich odtržení se k nám začali hromadně stěhovat. Nejdříve umělci, pak dělníci, následovali manažeři a politici. A protože dělníci byli ochotní pracovat za nižší mzdu, nestoupala u nás v devadesátých let mzda tak rychle, jak by bylo potřeba. A jejich umělci zase brali práci našim umělcům a ti teď mají nízké důchody.

47
Jindřich Lukášek

Protože čím více řečí znáš, tím více jsi člověkem. Jinak jste se projevil jako zaprděný čecháček.

44
Před 1 rokem

Pro ifo .

Existuje mezislovanština

Odkaz

1
Před 1 rokem

Rád poslouchám slovenštinu. Miluji některá slova či obraty, jako "cencúľ", "povedať z mosta do prosta", "holé baby"... A úplná nirvána je, když Slovenka mluví česky. Ten slovenský přízvuk dělá i z úplně banálního sdělení program pro dospělé.

21
Před 1 rokem
Vítězslav Novák

Musím jít gu gaderníčke a svému miminku koupit ponožtičuočky😂😂

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nic proti ale ještě by to chtělo vidět výsledek toho kvizu, na konci i když slovenštinu ovládám a vím že jsem odpověděl na všechny otázky dobře. Ale někdo mohl chybovat a nevidí kde udělal chybu tak se nemůže opravit.

17
Petr Kaňa

Chyba se vám ukazuje okamžitě při odpovědi.

20
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Slovenština lahodí mému sluchu - jak mluvená, tak zpívaná. Vždy ji rád slyším. Slovenštině vyčítám pouze názvy měsíců.

20
Před 1 rokem
Marcel Lýsek

Názvy mesiacov má čeština svojské. Keď si zoberiem preklad do angličtiny zo slovenčiny pri mesiacoch úplne super. Do češtiny mi to trvá dlhšie.

2
Před 1 rokem

Neudělala jsem žádnou chybu a vy píšete, že mám 3 chybné odpovědi. Jsem Slovenka. Ale to se mi stalo u mnohých dalších testů. Stojíte za “psí štěk”!

7
Před 1 rokem
Olga Krčková

Paní Olgo, oni si výsledky a hodnocení zjednodušili, je to 9 - 12, ne 9 / 12. 🙂

2
Před 1 rokem

Udělal jsem test bezchybně ale vykazuje 9 správných z 12 , myslím že tvůrce tohoto testu je pitomec.

20
Před 1 rokem
Václav Václavek

ehm schválně jsem si udělal test a vyšlo toto 9 - 12 správných odpovědí

Skvělá práce! Testem jste prošli na výbornou! Otestujte své znalosti v dalším kvízu, ve kterém si určitě povedete stejně dobře....takže to je hodnoceni že 9 až 12 odpovědí je na výbornou. Nějak jste to jen nepochopil ,ale není vás tu málo

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt