Myslím, že jsem udělal jen jednu chybu, ale píše mi to 9/12. Každopádně, pro nás 40+ to není cizí jazyk, ale pro mladší už asi ano. Už jsem i slyšel obrat "Učím se slovensky". Takže jako člověk nepříliš talentovaný na jazyky asi přece jenom jednomu "cizímu" jazyku rozumím dokonale.
Neudělal jsem žádnou chybu. 9/12 znamená 9 až 12 správných odpovědí, tedy nejvyšší stupeň hodnocení.
Pro mladý tam mohou být chytáky. Po 40 letech manželství se Slovenkou, NO Problém.
Stačilo být na vojně se slováky.
Primitivní, to máte lidi za pitomce ?
Koukám, že jste hodně pozitivní člověk 😄
A proč by jsme měli rozumět slovenskému jazyku? Slováci nechtěli žít ve společném státě, neměli nás rádi a odtrhli se od nás, tak se s nimi nebudeme kamarádit. Zajímavé ovšem je, že ihned po jejich odtržení se k nám začali hromadně stěhovat. Nejdříve umělci, pak dělníci, následovali manažeři a politici. A protože dělníci byli ochotní pracovat za nižší mzdu, nestoupala u nás v devadesátých let mzda tak rychle, jak by bylo potřeba. A jejich umělci zase brali práci našim umělcům a ti teď mají nízké důchody.
Protože čím více řečí znáš, tím více jsi člověkem. Jinak jste se projevil jako zaprděný čecháček.
Pro ifo .
Existuje mezislovanština
Odkaz
Rád poslouchám slovenštinu. Miluji některá slova či obraty, jako "cencúľ", "povedať z mosta do prosta", "holé baby"... A úplná nirvána je, když Slovenka mluví česky. Ten slovenský přízvuk dělá i z úplně banálního sdělení program pro dospělé.
Musím jít gu gaderníčke a svému miminku koupit ponožtičuočky😂😂
Nic proti ale ještě by to chtělo vidět výsledek toho kvizu, na konci i když slovenštinu ovládám a vím že jsem odpověděl na všechny otázky dobře. Ale někdo mohl chybovat a nevidí kde udělal chybu tak se nemůže opravit.
Chyba se vám ukazuje okamžitě při odpovědi.
Slovenština lahodí mému sluchu - jak mluvená, tak zpívaná. Vždy ji rád slyším. Slovenštině vyčítám pouze názvy měsíců.
Názvy mesiacov má čeština svojské. Keď si zoberiem preklad do angličtiny zo slovenčiny pri mesiacoch úplne super. Do češtiny mi to trvá dlhšie.
Neudělala jsem žádnou chybu a vy píšete, že mám 3 chybné odpovědi. Jsem Slovenka. Ale to se mi stalo u mnohých dalších testů. Stojíte za “psí štěk”!
Paní Olgo, oni si výsledky a hodnocení zjednodušili, je to 9 - 12, ne 9 / 12. 🙂
Udělal jsem test bezchybně ale vykazuje 9 správných z 12 , myslím že tvůrce tohoto testu je pitomec.
ehm schválně jsem si udělal test a vyšlo toto 9 - 12 správných odpovědí
Skvělá práce! Testem jste prošli na výbornou! Otestujte své znalosti v dalším kvízu, ve kterém si určitě povedete stejně dobře....takže to je hodnoceni že 9 až 12 odpovědí je na výbornou. Nějak jste to jen nepochopil ,ale není vás tu málo