Bob si udělej sám, ty vaše oškubané vlasy na všechny strany nesluší nikomu.
Snažte se, nebo po zdražení už si vůbec nevyděláte a nevymýšlejte hovadiny.
S dlouhými vlasy jde vše, s krátkými skoro nic, s okousanými od vás vůbec nic.
správně -)))))))))
To je zase rada ,já nosím dlouhé vlasy celý život a nedovedu si představit ,krátký střih ,měla jsem je krátké z důvodu nemoci v 50letech a hodně známých mi řeklo ,že mi to sice sluší ,ale dlouhé jsou prý lepší ,takže to určitě měnit nebudu a to mi je o 20 více.
Já se svých dlouhých vlasů jen tak nevzdám, nosím různé účesy, které zkouším podle IG, takže si myslím, že fádně to nevypadá a pořád si myslím, že s tím mám méně práce, než s krátkými, protože při představě, že trávím bůh ví kolik času, aby mé krátké vlasy měly objem, jako fakt ne, dík. Kdybych měla krátké vlasy, tak tam mám jen něco mdlého, jemného, ulíznutého 😄
Neumím si představit třeba Lucii Borhyovou, Jitku Čvančarovou, Moniku Marešovou, Kate Winslet, Kate Middleton, Meghan Markle a spoustu dalších, které vídávám jak v tv, tak na netu, kdyby měly krátký sestřih. A těm všem už přes 40 je. Takže jim dlouhé vlasy nesluší? Ale kdepak. Mně se líbí málokterá žena s krátkým sestřihem. Představa, že mám krátké vlasy, je sice taková 'odlehčená', ale ani mně by krátký sestřih neslušel. A používat gel, tužidlo a bůhví co ještě, aby to mělo požadovaný tvar.... ne díky.
To je zase blbost...kratke vlasy jsou horsi na styling. Jen se usetri na samponu a kondicioneru, ale musi se upravit ,aby to vypadalo dobre. Navic dlouhe vlasy omlazuji a zuzuji oblicej.
Zase rada "odborníka". Co žena, to originál a každé sluší něco jiného a to nejen s ohledem na věk. Některé "moderní" okousané účesy na jemných vlasech vypadají hrozně.
S jemnými vlasy bob nebo pixie ? to se bez denodenní tuny gelu / laku nedá.A i tak to bude vypadat blbě
tady už muže žvanit i kadeřník/holič lazebníkˇ/ ah jak trapne
Je mi 41 a mám vlasy do pasu. Snad mi Velký Kadeřník odpustí.
Já mám 57 a vlasy do půli zad 😊
Pixie a kulatý nebo hranatý obličej - no to bude parády...