Tak tělové silonky nejsou in. Co tedy nosit k bílým a světlým koktejlkám a společenským šatům? Černé punčochy? A k tomu béžové lodičky? Nedělám si srandu, viděla jsem to na vlastní oči a vypadalo to děsně a mělo to víc lidí, takže asi nějaká nová móda. A co černé společenské šaty? Spolu s černými punčochy a černými lodičkami budu vypadat jako bych šla na funus. Myslím, že trochu zdravého rozumu by neškodilo, asi budu raději staromódní.
Přesně tak ,, a to módou žiju cely život ale jedině na co nenechám sáhnout jsou ty neutrál silonky !! Nemůžu dat do světle lidičky černé punčochy .. fuj .. a bílé šaty a černé punčochy taky fuj !! To teda muže možná Vaněk .. ale dobře to nevypadá !! Tak jak plandy do dlouhého kabátu je taky peknej hnus!! Bezdomovec hadra!!!
Dámy, co Vás to všechny posedlo, že pořád vynášíte někam šaty, sukně... Já vynáším jen odpadky. Do šatů se oblékám. Nic proti, kdyby se toto slovní spojení objevilo výjimečně, jako synonymum, (třeba z důvodu, aby se neustále neopakovalo jedno a totéž). Ale bohužel, není to tento případ. Zkuste nejen psát, ale také občas něco číst. Potřebujete rozšířit slovní zásobu, je ubohá,
Paní Brožová. Napsala jste správný komentář. To se mně, opravdu, líbí. Ale, chtěl jsem také mimo jiné reagovat na tento článek, i když jsem "jen" chlap. Tedy. Vážené dámy, nic nevyhazujte, protože za pár let bude tato móda opět "v kurzu". Viz. bílé ponožky, minisukně, maxisukně, plesnivé džíny, kalhoty do zvonu... a já nevím, co ještě. Móda se vrací. Jenom snad materiály na výrobu těchto produktů, jsou lepší. Za pár let budete za lvice salónů. A navíc v tzv. "retro materiálech", tedy za použití dnešních technologií, budete kočky. Ahoj, těším se na Vás za pár let. Děkuji.
Ano tělové silonky jsou nutnost , ale je hodně důležité zvolit odstín!!To ať mi neříká tenhle módní poradce .. že k světlým botám a svetlemu oblečení strčí černé punčicháče!To jde pouze někdy pokud mate černé kozačky , černé silonky a černý rolák a k tomu třeba růžovou nebo béžovou sukni ok !!! Černé punčocháče a bílé lidičky je nechutný .. stejně tak béžové a světlé kozačky a černé punčocháče , taky hnus !! Bílé šaty a černé punčocháče no fuj !! A ty leskle jsem nenosila nikdy … i když mám tenké nohy tak takovej hnus bych nikdy neoblékla ..dělají hnusny nohy a vzhled kolotoče !!Brrrr!! To je stejný jak když si k bílým kalhotám vezme muž nebo žena černé boty .. děs .. jak námořníci k uniformě !!sle hlavně nezapomínejte , že ty silonky udělají nohu jemně opálenou make-up, a je to elegantnější než holá bílá tvaroh noha !! Jen nesmí být moc tlusté , jak na starou bábu !! Ale silonky v zimě rozhodně ano !!
V dnešní době je trendy především udržitelnost a ohleduplnost k přírodě, což je docela v rozporu s tím, co nám článek radí, že máme nenosit a dokonce vyhazovat něco, co stále plní svůj účel a dokonce se nám to líbí. Originalita se rovněž cení, takže nebuďme ovce a nenosme stejné.
Nosí se to, na co se člověk cítí 🙂 a lesklé punčocháčky se mně osobně líbí, takže si je nosit budu 🙂 a tělové taky, jelikoš černé se ke všemu nehodí, jako třeba k příliš světlému outfitu. Tak mi jděte k šípku s těmi vašimi radami 😄 😄 😄
Jasně ..... vezmu si krémové "byznys šaty" na firemní akci a k tomu černé silonky...... hmmmm ...... tuším, že bych se rozhodně stala nezapomenutelnou 😄..... Myslím, že i nadále si vyberu matné tělovky ve správném odstínu. Tyhle rady si strčte za klobouk.
Přesně tak 👍
Pořád čekám, až někdo vymyslí něco lepšího než silonky, které celý život nenávidím. Něco příjemného na nohu, co vypadá přijatelně. Pořád žádný nápad, slavní návrháři. No tak hlavně, že někoho napadlo, že teda ten příští rok jen do černého. Ubohé.
Zalezi na tom cemu konkretne rikate silonky...
Ja mam velmi citlivou pokozku a klasicke krepsilonove punchcochace mit nemohu, osypu se po nich. Velmi se mi ale osvedcili PK od znacky Conte, ktere jsou napuste vitaminem a jsou urcene i pro velmi citlivou plet. Jsou hezky pevne ale zaroven diky lycre pruzne, na noze vypadaji dobre a hlavne je skoro vubec necitite, jsou jako druha kuze...
Nedovedu si představit, že jdu na svatbu, a že jich jako oddávající absolvuji i 20 ročně, v černých punčochách. Tělové jsou prostě nutnost a podle fotek, co se ke mně občas dostanou, jsem evidentně odstín vychytala. Jít naboso je zas proti etiketě. Všimla jsem, že když teď vdávala paní Hanychová, tak oddávající měla silné černé punčochy a tmavé šaty, matrikářka dokonce vysoké boty ke kolenům a také tmavé, snad teplákové šaty, vypadlo to děsně nevkusně.
Opravdu nevím proč by měly ženy poslouchat že to nebo to nějakého homosexuálního " módního návrháře" něco baví nebo nebaví. Nic proti homosexuálům, ale ti kteří se vrhli do módy fakt vesměs nemusím. Je bezvadné, že jsou pryč časy stádového oblékání. Tak si toho važme a nepodléhejme přihlouplým ovlivňováním. Návrháři ať navrhují a my si z toho vyberme co chceme.
No puntíkované silonky opravdu nosit nebudu. A co ostatní barvy třeba vínové nebo tmavě modré silonky? Obléknout se celá do černého to bych si připadala jako když jdu na pohřeb. Ke světlému oblečení mi černé silonky připadají divné.