Zpravidla vlastníte nějaké oblečení, módní trendy fakt vlastnit nemůžete, ty se mění v čase a určují je jiní. Snad by bylo možno vlastnit oděv v souladu se současnými módními trendy... Pokud chcete radit, naučte se psát jazykem země, v níž pracujete. Řeč Vašeho kmene je poněkud nesrozumitelná...
Bílá halenka halenka je priserna nuda, červené saty v padesáti? jak štetka, květinové saty?jak kdejaká tetka. a sako v sedě barvě úplná nuda! Ještě ze ženy v padesáti nemusí nosit duchodky. Pane bože ať si každý nosí co chce .
Neřeš, stejně je virtuální realita, typická padesátnice ja bandaska s 20 kg nadváhy.
Hahahaha. To mne opět pobavilo. Článek pro ženy 50+ a na fotografiích vychrtlé mladé holky:)🙂 A nabízené kousky opravdu žádná sláva, ani nic nového.
Copak, že jsou vychrtlé, ale ty hadry jsou strašné. Nic z toho bych na sebe nevzala.
Musím s opravdu smát, takové nic neříkající články. Hlavně napište jak se mají oblékat ženy do 50 let, to jsou jen rifle a obří mikiny z teplákoviny. Nic ženského...
A děravé džíny nebo přiléhavé legíny 😄
Po 50.roce života málokterá žena vypadá jako ty mladice na fotografiích. Pisatelka článku se asi kolem sebe moc nekouká.
Bože můj, to opravdu nemůžete otevřít Instagram a inspirovat se jakoukoli infuencerkou 50+, když už chcete psát o stylu a žádný nemáte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už vidím Krainovou nebo Daru jak si něco takového vezmou na sebe, hlavně padesát už dnes není žádné číslo, možná tak kdyby jste napsali ženy nad 70, to by sedělo.....
Ono by se dalo líp inspirovat, kdyby byly modelky 50- tnice a ne hubené mladé holky bez dětí 🥰
Realita je taková, že o průměrnou typickou padesátnici nikdo nemá zájem : )))
to je šikana, někdo diktuje co se má nosit
Tohle nosit by mě teda fakt nikdo nepřinutil
Když jsou to módní trendy pro 50, proč je předvádí jejich dcery a vnučky?