To s těmi nařízenými potraty se mi nezdá. Pokud vím, tak existovalo něco jako Lebensborn, kde byly takové dívky umístěny, aby potají odrodily a věnovaly své dítě říši.
Vypravel byvaly clen:Umrela mi mama,sel jsem za vedoucim,zdabbych mohl na pohreb...Serval me a od rana az do setmeni jsem musel pochodovat sem a tam a rvat:Jsem idiot,jsem idiot!!!!
Autor trochu dost propustil uzdu fantazii, navíc má asi dost zkreslené představy o tom jak vypadají divoké orgie.
No jistě !!! Úchyl je to. Hitlerjugend orgie a nechtěné potraty. a na fotce děcka narozené před válkou. Šrumec trochu.
Hitlerjugend moc na orgie nebyli, měli plno práce s přípravou na válku a všelijakými válečnými hrami. Jedině že by se to nějak svezlo s tím, jak z těch děcek vychovávali rváče a podporovali šikanování těch slabších neboli je dělali málo zvladatelnými.
Každopádně jestli TO mohli v roce 1936 dělat, byli v prvních letech války v ideálním věku pro dodatečné odvody do armády prořídlé prvními většími boji a nyní zřejmě většina z nich leží v Severní Africe nebo někde ve východní Evropě.
Mama vypravela:Vedle nas zili nemci,tata v NSDAP,synek v Hitlerjugend,velkej silnej kluk...S mym brachou si normalne hrali,najednou tomu nemcourovi ruplo v makovici,povalil brachu a zacal mu do pusy rvat travu a rval:zer,ty ceska svine,zer!...A tata toho kluka se strasne smal...Teprve kdyz videl.ze by moh jednu dostat,rekl:Nech ho,uz ma dost!...Tehda brachu temer udusil
1980 - nádraží Vysočany - spartakiáda...vzpomínám, jak s přišedších vlaků do Prahy vyskakovaly na perón opilé dospělé ženy bez podprsenek s rukama vzhůru a s hromadným voláním : ...tak kde jsou ti chlapi !!??
Co sem pleteš spartakiádu,pecko......
...tomu se nelze divit...když se obě pohlaví oddělí... ...a pak skupinově připustí... ...a to těch pohlaví nebylo tolik jako dnes...
všechno je možný. My jsme si třeba jako rádoby svazáci jednou na pionýrském táboře udělali bílé kápě, namalovali na ně znak Ku-klux-klanu a s hořícími pochodněmi se v noci vydali za tábor, kde jsme pak zapálili kříž. No nebyla s námi sranda? Byla.
hihihihi
Rasově čisté německé dívky, příslušnice BdM, se spustily s rasově čistými německými mladíky z HJ a výsledkem byly potraty?
To se mi trochu nezdá, když už rok existoval program Lebensborn, jehož cílem bylo zalidnit 3. říši čistokrevnými árijci (neboli udělat přesně to k čemu v Norimberku došlo).
Nebyl přece problém ty dívky umístit do podobných zařízení a po porodu jim děti odebrat a vychovat z nich pravé árijce.
za komančů se pořádalo cosi jako celosvětový sjezd komunistické mládeže - výsledek býval stejný. Zfanatizovaní vůdcové hřímali z tribun o světové revoluci a v plénu šoustal kámen cihlu. Potraty byly nežádoucí, tak si hodně evropanek oddechlo když se jim narodilo bílé dítě....
Nojo ...a věřme nevěřme, tehdy se mohlo tušit cokoliv ...i že režim padne, i že Amerika bude řídit svět a kdovíco, že vznikne EU a budou všude počítače....ale že dnes v soudruzi v Číně by takovou "družbu" pokládali za velký úspěch a že se marně snaží k takovým zábavám přesvědčit mládež v roce 2024? A to samé brzy Evropa a USA? Tomu by nikdo nevěřil
Kde já jen viděla video z takového ideového a bojového výcviku v rámci dětského tábora, chlapci i děvčata? Tak asi z doby před 10 lety, z které země ono to bylo? Hromadné hajlování, nějaké provolávání slávy a ještě další skandovaní, prý někomu smrt, kde to jen bylo 🤔?
možná tady
Odkaz
Mne by jen zajímalo co by tehdejší mladež říkala na naše sexuální životy a kulturu mládeže ....Potraty a antikoncepce je jako norma(kterou oslavují lidé na internetu) ale autor to musel uvést jako nějaké morální dno tehdejší doby .
Stejně si myslím že ty orgie má autor propletené se svým životem více než tehdejší HJ 🤣
Víš ty chytrej, že v posledním roce, za který jsou dostupná data,(2022) bylo provedeno historicky nejméně potratů od roku 1956? A že je to třetina až čtvrtina počtu potratů co za totálu? Tak jen abys tu neblábolil nesmysly...