1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To s těmi nařízenými potraty se mi nezdá. Pokud vím, tak existovalo něco jako Lebensborn, kde byly takové dívky umístěny, aby potají odrodily a věnovaly své dítě říši.

36
Před 1 rokem
Zbyněk Šeděnka

Vypravel byvaly clen:Umrela mi mama,sel jsem za vedoucim,zdabbych mohl na pohreb...Serval me a od rana az do setmeni jsem musel pochodovat sem a tam a rvat:Jsem idiot,jsem idiot!!!!

Před 1 rokem

Autor trochu dost propustil uzdu fantazii, navíc má asi dost zkreslené představy o tom jak vypadají divoké orgie.

33
Před 1 rokem
Jirka Černý

No jistě !!! Úchyl je to. Hitlerjugend orgie a nechtěné potraty. a na fotce děcka narozené před válkou. Šrumec trochu.

6
Před 1 rokem

Hitlerjugend moc na orgie nebyli, měli plno práce s přípravou na válku a všelijakými válečnými hrami. Jedině že by se to nějak svezlo s tím, jak z těch děcek vychovávali rváče a podporovali šikanování těch slabších neboli je dělali málo zvladatelnými.

Každopádně jestli TO mohli v roce 1936 dělat, byli v prvních letech války v ideálním věku pro dodatečné odvody do armády prořídlé prvními většími boji a nyní zřejmě většina z nich leží v Severní Africe nebo někde ve východní Evropě.

2
Před 1 rokem
Radim Polášek

Mama vypravela:Vedle nas zili nemci,tata v NSDAP,synek v Hitlerjugend,velkej silnej kluk...S mym brachou si normalne hrali,najednou tomu nemcourovi ruplo v makovici,povalil brachu a zacal mu do pusy rvat travu a rval:zer,ty ceska svine,zer!...A tata toho kluka se strasne smal...Teprve kdyz videl.ze by moh jednu dostat,rekl:Nech ho,uz ma dost!...Tehda brachu temer udusil

2
Před 1 rokem

1980 - nádraží Vysočany - spartakiáda...vzpomínám, jak s přišedších vlaků do Prahy vyskakovaly na perón opilé dospělé ženy bez podprsenek s rukama vzhůru a s hromadným voláním : ...tak kde jsou ti chlapi !!??

47
Před 1 rokem
Martin Pecka

Co sem pleteš spartakiádu,pecko......

26
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

...tomu se nelze divit...když se obě pohlaví oddělí... ...a pak skupinově připustí... ...a to těch pohlaví nebylo tolik jako dnes...

11
Před 1 rokem

všechno je možný. My jsme si třeba jako rádoby svazáci jednou na pionýrském táboře udělali bílé kápě, namalovali na ně znak Ku-klux-klanu a s hořícími pochodněmi se v noci vydali za tábor, kde jsme pak zapálili kříž. No nebyla s námi sranda? Byla.

4
Před 1 rokem
Miroslav Němec

hihihihi

1
Před 1 rokem

Rasově čisté německé dívky, příslušnice BdM, se spustily s rasově čistými německými mladíky z HJ a výsledkem byly potraty?

To se mi trochu nezdá, když už rok existoval program Lebensborn, jehož cílem bylo zalidnit 3. říši čistokrevnými árijci (neboli udělat přesně to k čemu v Norimberku došlo).

Nebyl přece problém ty dívky umístit do podobných zařízení a po porodu jim děti odebrat a vychovat z nich pravé árijce.

72
Před 1 rokem

za komančů se pořádalo cosi jako celosvětový sjezd komunistické mládeže - výsledek býval stejný. Zfanatizovaní vůdcové hřímali z tribun o světové revoluci a v plénu šoustal kámen cihlu. Potraty byly nežádoucí, tak si hodně evropanek oddechlo když se jim narodilo bílé dítě....

57
Před 1 rokem
Pavel Mrázek

Nojo ...a věřme nevěřme, tehdy se mohlo tušit cokoliv ...i že režim padne, i že Amerika bude řídit svět a kdovíco, že vznikne EU a budou všude počítače....ale že dnes v soudruzi v Číně by takovou "družbu" pokládali za velký úspěch a že se marně snaží k takovým zábavám přesvědčit mládež v roce 2024? A to samé brzy Evropa a USA? Tomu by nikdo nevěřil

4
Před 1 rokem

Kde já jen viděla video z takového ideového a bojového výcviku v rámci dětského tábora, chlapci i děvčata? Tak asi z doby před 10 lety, z které země ono to bylo? Hromadné hajlování, nějaké provolávání slávy a ještě další skandovaní, prý někomu smrt, kde to jen bylo 🤔?

30
Před 1 rokem
Ivanka Rejmanová

možná tady

Odkaz

9
Před 1 rokemUpraveno

Mne by jen zajímalo co by tehdejší mladež říkala na naše sexuální životy a kulturu mládeže ....Potraty a antikoncepce je jako norma(kterou oslavují lidé na internetu) ale autor to musel uvést jako nějaké morální dno tehdejší doby .

Stejně si myslím že ty orgie má autor propletené se svým životem více než tehdejší HJ 🤣

9
Před 1 rokem
Daniel Repak

Víš ty chytrej, že v posledním roce, za který jsou dostupná data,(2022) bylo provedeno historicky nejméně potratů od roku 1956? A že je to třetina až čtvrtina počtu potratů co za totálu? Tak jen abys tu neblábolil nesmysly...

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt