Prvni hadanka je nesmysl. Vybirat schranku muzete jakkykoliv den v tydnu. Kde je psano, ze ji nezapomnela vybrat predchozi den a tak to sla dohnat v nedeli rano?
vlastne to ani moc nesmysl neni, myslim, ze clovek, ktery zamestnava sluzku by s ni nebyl moc spokojeny, kdyby zapomnela vybrat schranku...muj druhy podezrely byl zahradnik, sklizeni zeleniny v nedeli rano taky nezni zrovna uveritelne...
Zvláštní je však tvrzení služky, která tvrdila, že v té době vybírala poštu ze schránky. Toto prohlášení je však nesmyslné, protože v neděli pošta nechodí.
Nechodí ale může tam být od pátka...Takže v rámci zde prezentované logiky : služka netvrdila že šla pro nedělní poštu...
2:Všechna okna v jednotlivých patrech totiž byla zavřená. Kdyby šlo o sebevraždu, okno, ze kterého žena vyskočila, by zůstalo otevřené.
Pokud ho mezitím nějaký šetřílek nezavřel...
3: Pachatelkou této vraždy byla sama dívka, která věřila, že tím, že někdo z její rodiny zemře, znovu potká muže, kterého zahlédla na pohřbu své matky.
To je ale blábol.
To okno mohl zavřít kdokoliv, kdo šel kolem.
Třeba ve třetím patře asi kolemjdoucí okno nezavřel. Ale zavřená okna.mohl detektic vidět již z ulice. Proč v každén patře upouštél po zavření okna minci na podlahu mi také nedává smysl. Spíš konstábl, než detektiv.
Jsem Colombo i psychopat! Pokud by vzal soud detektivovo argumenty. Na druhé straně i průměrný právník by mě z toho vysekal.
Tuto hru jsem vyzkoušel na vnučce 10,5 roku.. U první se mě zeptala jestli služka nezapomněla vybrat poštu. U druhé se ptala z jakého patra vyskočila, když jsou všechny okna zavřené. U třetí řekla, že to musí být psychopat. A protože tam je jenom jedna osoba a jeden neznámí a detektiv to vyřešil, tak ona sama. A u čtvrté chtěla vidět vlajku než se rozhodne. Musel jsem ji vysvětlit, že japonskou. A proč japonskou? Že lodě mají různé vlajky a že na stožáry se posunují lankem, takže prý lže ten s vlajkami.
Tak jsem si řekl , že celý národ jsou geniové, nebo si autor myslel opak. 😄
V neděli jsem vybíral schránku,byly tam letáky z billy,co tam ještě zbyly. Ještě jsem neviděl vlajku, co má nohy. Než jsem vyskočil z okna kvůli vysokým cenám energie jsem zařval na manželku, prosím tě zavři to okno nahoře ať zbytečně nevětráme. Snubní prstýnek námořníci nemají,protože s nimi žádná nevydrží,protože v každým přístavu mají jinou,poslední byla z Fukušimi
Tak to jupííí. Vyřešila jsem všechny "Hádanky" vcelku rychle a bez velkého takzvaného lámání si mozku. Určitě nás bylo víc, i když já teda určitě budu "seniorní" vyšetřovatelka, čili šéfka, ano? Všechny mladší SOUDRUHY ve svém vyšetřovacím týmu ráda přijímám,
Bude jen potřeba, aby někdo z těch mladších a kreativnějších kolegů prostě vymyslel úderný název pro naši skupinu chytrých A NEOHROŽENÝCH . No a to potom budou všechny pseudoliberální a slabošské státy EU jen čumět, jak se u nás potírá kriminalita, Jen vzhůru, bratři této země, nechť ZHYNE STARÝ PODLÝ SVĚT
Došlo už konečně všem, že poslední bítva prostě vzplála?2...
tak a je to potvrzeno - jsem psychopat... 😄
Já, taky 😆, v tomto případě je tedy štěstí, že nemám sourozence. 😂
Tak jsem si výrazně oddechnul. Vyřešil jsem tři hádanky a jenom tu psychopatickou ne. Podle mne ideální výsledek.
Jsem na tom stejně.
Kdyby se takovou logikou řídili skuteční kriminalisté, tak nic nevyšetří.