1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Prvni hadanka je nesmysl. Vybirat schranku muzete jakkykoliv den v tydnu. Kde je psano, ze ji nezapomnela vybrat predchozi den a tak to sla dohnat v nedeli rano?

29
Před 1 rokem
Dominik Wrc

vlastne to ani moc nesmysl neni, myslim, ze clovek, ktery zamestnava sluzku by s ni nebyl moc spokojeny, kdyby zapomnela vybrat schranku...muj druhy podezrely byl zahradnik, sklizeni zeleniny v nedeli rano taky nezni zrovna uveritelne...

13
Před 1 rokem

Zvláštní je však tvrzení služky, která tvrdila, že v té době vybírala poštu ze schránky. Toto prohlášení je však nesmyslné, protože v neděli pošta nechodí.

Nechodí ale může tam být od pátka...Takže v rámci zde prezentované logiky : služka netvrdila že šla pro nedělní poštu...

2:Všechna okna v jednotlivých patrech totiž byla zavřená. Kdyby šlo o sebevraždu, okno, ze kterého žena vyskočila, by zůstalo otevřené.

Pokud ho mezitím nějaký šetřílek nezavřel...

3: Pachatelkou této vraždy byla sama dívka, která věřila, že tím, že někdo z její rodiny zemře, znovu potká muže, kterého zahlédla na pohřbu své matky.

To je ale blábol.

22
Před 1 rokem

To okno mohl zavřít kdokoliv, kdo šel kolem.

6
Před 1 rokem
Michal Dvořák

Třeba ve třetím patře asi kolemjdoucí okno nezavřel. Ale zavřená okna.mohl detektic vidět již z ulice. Proč v každén patře upouštél po zavření okna minci na podlahu mi také nedává smysl. Spíš konstábl, než detektiv.

1
Před 1 rokem

Jsem Colombo i psychopat! Pokud by vzal soud detektivovo argumenty. Na druhé straně i průměrný právník by mě z toho vysekal.

Tuto hru jsem vyzkoušel na vnučce 10,5 roku.. U první se mě zeptala jestli služka nezapomněla vybrat poštu. U druhé se ptala z jakého patra vyskočila, když jsou všechny okna zavřené. U třetí řekla, že to musí být psychopat. A protože tam je jenom jedna osoba a jeden neznámí a detektiv to vyřešil, tak ona sama. A u čtvrté chtěla vidět vlajku než se rozhodne. Musel jsem ji vysvětlit, že japonskou. A proč japonskou? Že lodě mají různé vlajky a že na stožáry se posunují lankem, takže prý lže ten s vlajkami.

Tak jsem si řekl , že celý národ jsou geniové, nebo si autor myslel opak. 😄

4
Před 1 rokem

V neděli jsem vybíral schránku,byly tam letáky z billy,co tam ještě zbyly. Ještě jsem neviděl vlajku, co má nohy. Než jsem vyskočil z okna kvůli vysokým cenám energie jsem zařval na manželku, prosím tě zavři to okno nahoře ať zbytečně nevětráme. Snubní prstýnek námořníci nemají,protože s nimi žádná nevydrží,protože v každým přístavu mají jinou,poslední byla z Fukušimi

3
Před 1 rokem
  • Vrah je zahradník .... vždycky
  • Skočila ze střechy.
  • Vrah je neznámý muž. Byl si vyhlédnout oběť.
  • Vlajka nemá nohy, takže nebyla pověšená vůbec. Prsten se svezl při houpání lodi a válel se pod postelí.
26
Před 1 rokem

Tak to jupííí. Vyřešila jsem všechny "Hádanky" vcelku rychle a bez velkého takzvaného lámání si mozku. Určitě nás bylo víc, i když já teda určitě budu "seniorní" vyšetřovatelka, čili šéfka, ano? Všechny mladší SOUDRUHY ve svém vyšetřovacím týmu ráda přijímám,

Bude jen potřeba, aby někdo z těch mladších a kreativnějších kolegů prostě vymyslel úderný název pro naši skupinu chytrých A NEOHROŽENÝCH . No a to potom budou všechny pseudoliberální a slabošské státy EU jen čumět, jak se u nás potírá kriminalita, Jen vzhůru, bratři této země, nechť ZHYNE STARÝ PODLÝ SVĚT

Došlo už konečně všem, že poslední bítva prostě vzplála?2...

Před 1 rokem

tak a je to potvrzeno - jsem psychopat... 😄

17
Před 1 rokem
Eduard Straka

Já, taky 😆, v tomto případě je tedy štěstí, že nemám sourozence. 😂

1
Před 1 rokem

Tak jsem si výrazně oddechnul. Vyřešil jsem tři hádanky a jenom tu psychopatickou ne. Podle mne ideální výsledek.

6
Před 1 rokem
Aleš Horníček

Jsem na tom stejně.

Před 1 rokem

Kdyby se takovou logikou řídili skuteční kriminalisté, tak nic nevyšetří.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt