Někdo má rád holky, jiný zase vdolky, další kluky, čtvrtý černošky, pátý asiatky, šestý prsatky.....,já jako dolňák blondýnu s dlouhýma nohama a nikoho dalšího k tomu fakt nepotřebujeme, neboť jsme konzervativní a vyznáváme tradiční hodnoty rodiny - Máma +táta + děti. Vše ostatní nás nezajímá, avšak nikomu v ničem nebráníme, pokud nikdo v ničem nebrání nám.
Myslím, že taková návštěva jeden z partnerů nese hůře. Možná u toho, který miluje více a záleží mu. Pokud by si moje partnerka užívala přede mnou s nějakým borcem, nesl bych to těžce. Možná jsem majetnický, staromódní ale je to tak. Leda že by mi na ní už nezáleželo. Pak by to dopadlo stejně.
mám to stejně. Jednou jsem byl bývalkou vyzván k návštěvě swingers, že už to zkusila a super...já tu potřebu absolutně neměl, stačilo mi intimno s ní. Ten návrh mezi nás vnesl nepříjemné pnutí. Já měl za to, že jejím potřebám nestačím, ona, že ji vidím jako rajdu... .
Takže bych doporučoval opatrnost. Tohle je fajn pro ty, kterým nic pojem niterné pocity a intimita nic neříkají a chtějí si jen za*ukat.
Lituju ty, co tam musí, aby si "okořenili" vztah, který zřejmě stojí za starou belu.
Každý svého štěstí strůjcem a které dvojici to vyhovuje, nechť tak činí. Lituji ale ty, kteří hlásají mravnost a kdoví co přitom skrývají a chtějí hodnotit druhé..
To s týká i Vás.
Modly Západu, celebrity, VIP politici, miliardáři, profisportovci, geniální umělci (viz Limonádový Joe- (Samozřejmě ne Biden) "naše firma potřebuje odborníky všeho druhu"). Viz starověký Řím, těsně před kolapsem. Radujme se, ne každé generaci se podaří zažít kolaps na vlastní oči.
Myslis ze v rusku tohle nemaji?
Potřebu navštěvovat takový podnik jsem eliminoval vhodným výběrem manželky.
Já stářím.
Ano, toto je "svět ženy", pro kterou je věrnost sprosté slovo a sprostota znakem věrnosti a ještě napíše: rozhodně do swingers klubu nesmíte v latexu jako nějaká sprostá děva. Prostitutky jsou aspoň upřímné, přeju vám, ať si vyberete šťastnou rukou (neboli srdcem) ženu s lepším, skutečně svobodnějším světem, nebo ať jste se s takovým narodila. 😉
Po tomto článku je má fantazie plná bakterií, virů, chlamydií, parazitů a lékařských vyšetření. A jako třešnička na dortu - AIDS.
Ale za kolik?
Tak si ten článek přečtěte a dovíte se to.
Mé sny jsou úplně jinde, les a voda, lyže, kolo.
Libo! Ale no tak! Ani monogamní vztah (který já, jako stále zamilovaný jedinec preferuji) Vás neláká? Nemáte pocit v lese, na vodě, na lyžích, na kole (jak píšete) že byste se o to s někým dělila? Já byl na služ. cestě na neuvěřitelně romantickém místě. Lužebka se díky mimořádné události o týden zkrátila, avšak já měl nadále zaplacený hotel s plnou penzí. Volal jsem ženě a ona: " Prosím Tě tak tam ten týden zůstaň a užij si to! Potřebuješ taky úplně vypnout a relaxovat!" Zůstal jsem, ale celou dobu mi vadilo, že se s ní nemohu o tu krásu tam dělit. Myslím že sdílená radost, je dvojnásobná radost. Tedy má-li člověk to štěstí jako já. Než mne "to" potkalo, dostal jsem také od života (a ex) pořádně nakopáno. Snad o to více si současného stavu velice vážím a děkuji za něj.
byl jsem kdysi v brne.ale jen s kamaradkou.za me super zazitek,ji se to moc nelibilo.vstupne 1000,-za oba,alkohol si kazdy platil,jidlo tam nebylo.