1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Někdo má rád holky, jiný zase vdolky, další kluky, čtvrtý černošky, pátý asiatky, šestý prsatky.....,já jako dolňák blondýnu s dlouhýma nohama a nikoho dalšího k tomu fakt nepotřebujeme, neboť jsme konzervativní a vyznáváme tradiční hodnoty rodiny - Máma +táta + děti. Vše ostatní nás nezajímá, avšak nikomu v ničem nebráníme, pokud nikdo v ničem nebrání nám.

18
Před 1 rokem

Myslím, že taková návštěva jeden z partnerů nese hůře. Možná u toho, který miluje více a záleží mu. Pokud by si moje partnerka užívala přede mnou s nějakým borcem, nesl bych to těžce. Možná jsem majetnický, staromódní ale je to tak. Leda že by mi na ní už nezáleželo. Pak by to dopadlo stejně.

28
Před 1 rokemUpraveno
Reno Pilch

mám to stejně. Jednou jsem byl bývalkou vyzván k návštěvě swingers, že už to zkusila a super...já tu potřebu absolutně neměl, stačilo mi intimno s ní. Ten návrh mezi nás vnesl nepříjemné pnutí. Já měl za to, že jejím potřebám nestačím, ona, že ji vidím jako rajdu... .

Takže bych doporučoval opatrnost. Tohle je fajn pro ty, kterým nic pojem niterné pocity a intimita nic neříkají a chtějí si jen za*ukat.

9
Před 1 rokem

Lituju ty, co tam musí, aby si "okořenili" vztah, který zřejmě stojí za starou belu.

36
Před 1 rokem
Saskie Hájková

Každý svého štěstí strůjcem a které dvojici to vyhovuje, nechť tak činí. Lituji ale ty, kteří hlásají mravnost a kdoví co přitom skrývají a chtějí hodnotit druhé..

To s týká i Vás.

30
Před 1 rokem

Modly Západu, celebrity, VIP politici, miliardáři, profisportovci, geniální umělci (viz Limonádový Joe- (Samozřejmě ne Biden) "naše firma potřebuje odborníky všeho druhu"). Viz starověký Řím, těsně před kolapsem. Radujme se, ne každé generaci se podaří zažít kolaps na vlastní oči.

30
Před 1 rokem
Milan Krištof

Myslis ze v rusku tohle nemaji?

11
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Potřebu navštěvovat takový podnik jsem eliminoval vhodným výběrem manželky.

24
Jirka Černý

Já stářím.

23
Před 1 rokem

Ano, toto je "svět ženy", pro kterou je věrnost sprosté slovo a sprostota znakem věrnosti a ještě napíše: rozhodně do swingers klubu nesmíte v latexu jako nějaká sprostá děva. Prostitutky jsou aspoň upřímné, přeju vám, ať si vyberete šťastnou rukou (neboli srdcem) ženu s lepším, skutečně svobodnějším světem, nebo ať jste se s takovým narodila. 😉

1
Před 1 rokem

Po tomto článku je má fantazie plná bakterií, virů, chlamydií, parazitů a lékařských vyšetření. A jako třešnička na dortu - AIDS.

4
Před 1 rokem

Ale za kolik?

5
Před 1 rokem
Milan Jares

Tak si ten článek přečtěte a dovíte se to.

11

Mé sny jsou úplně jinde, les a voda, lyže, kolo.

44
Před 1 rokem
Libuše Štrbíková

Libo! Ale no tak! Ani monogamní vztah (který já, jako stále zamilovaný jedinec preferuji) Vás neláká? Nemáte pocit v lese, na vodě, na lyžích, na kole (jak píšete) že byste se o to s někým dělila? Já byl na služ. cestě na neuvěřitelně romantickém místě. Lužebka se díky mimořádné události o týden zkrátila, avšak já měl nadále zaplacený hotel s plnou penzí. Volal jsem ženě a ona: " Prosím Tě tak tam ten týden zůstaň a užij si to! Potřebuješ taky úplně vypnout a relaxovat!" Zůstal jsem, ale celou dobu mi vadilo, že se s ní nemohu o tu krásu tam dělit. Myslím že sdílená radost, je dvojnásobná radost. Tedy má-li člověk to štěstí jako já. Než mne "to" potkalo, dostal jsem také od života (a ex) pořádně nakopáno. Snad o to více si současného stavu velice vážím a děkuji za něj.

5
Před 1 rokem

byl jsem kdysi v brne.ale jen s kamaradkou.za me super zazitek,ji se to moc nelibilo.vstupne 1000,-za oba,alkohol si kazdy platil,jidlo tam nebylo.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt