1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Naše generace, 60+ , byla tak cca o 10cm nižší než generace našich dětí a vnoučat. A když vidím třeba AZ kvíz a porovnám mlaďochy s důchodci, tak ti dvoumetroví, " převzdělaní" mlaďošci jsou hloupí jak pučtoch. Takže....

16
Před 1 rokem

To by ovšem pánové Pavel, Fiala, Rakušan, Bartoš, Jurečka a paní Pekarová museli mít přes dva metry a to evidentně nemají. A protože jejich inteligence je přímo pryštivá, tak je celý výzkum naprosto na vodě.

26
Před 1 rokem
Mp

A ještě jsem zapoměl na dlouhána Vystrčila

18
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Na VŠ mi jeden profesor řekl: "Máte dar velkých politiků, pane kolego. Jak mnoha slovy neříct nic." Tak podobný pocit mám u tohoto článku.

1
Před 1 rokem

Tak konečně vím, proč mi žena již 20 let říká co mám dělat. Je totiž o 3 cm vyšší, což mi tajila, před svatbou tvrdila, že je vyšší jenom o 1 cm, tak jsem si jí vzal, evidentně to byl její nejšťastnější den v životě 🙂. Škoda, že některé výzkumy přichází pozdě 🙁.

5
Před 1 rokem
Phil Hill

Chachachááááááá🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😁👍Mysím, že Ty i Tvá paní jste dokonalý pár a že se spolu hóóódně nasmějete a to je úplně to nejvíc, když se dva spolu mohou prořechtat životem! Ať se daří! Tebe bych chtěl za souseda!

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Větší hloupost jsem už dlouho nečetla, ale určitě existují i větší, stačí hledat a autor tohoto článku s výškou do 30 centimetrů by do 50 let mohl najit.

13
Před 1 rokem

Mám 195cm, ale že bych byl Einstein?. Asi ne. Je plno oboru které mi unikají. 🤣 a také asi platí.... nikdo neví vše

1
Před 1 rokem

Tak to s mými 155 cm jsem tupá jak pařez ... taky dobře :D

8
Před 1 rokem
Klara Novakova

Ja jsem chytrejsi!!!!! O 3cm 😄 ale stale - blb.

8
Před 1 rokem

Je tohle možné? Já znám lidi a ti mají pře 2 metry a jsou to blbove.Tak to ne. Já podle výšky nesoudím inteligenci A také ne podle vzhledu.

5
Před 1 rokem

Něco na tom bude, Einstein taky měřil přes 200 cm a další géniové nejsou prckové 🙂.

Hezký podvečer, vědátoři 🙂.

9
Před 1 rokem
Petr Tvrdík

To bude omyl, jednoho máme v ulici a je menší než já, tak že bych já byl .....aha takhle to je.

2
Před 1 rokem

Tak nedávno zase zjistili, že inteligence se dědí po matce, tzn, že chytré ženy si vybírají vysoké muže...

3
Před 1 rokem
Blanka Jankovská

Olala ! 🙂)) a proč si ty chytré ženy vybírají vysoké muže? ??Tak to mně zajímá.

1
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt