Naše generace, 60+ , byla tak cca o 10cm nižší než generace našich dětí a vnoučat. A když vidím třeba AZ kvíz a porovnám mlaďochy s důchodci, tak ti dvoumetroví, " převzdělaní" mlaďošci jsou hloupí jak pučtoch. Takže....
To by ovšem pánové Pavel, Fiala, Rakušan, Bartoš, Jurečka a paní Pekarová museli mít přes dva metry a to evidentně nemají. A protože jejich inteligence je přímo pryštivá, tak je celý výzkum naprosto na vodě.
A ještě jsem zapoměl na dlouhána Vystrčila
Na VŠ mi jeden profesor řekl: "Máte dar velkých politiků, pane kolego. Jak mnoha slovy neříct nic." Tak podobný pocit mám u tohoto článku.
Tak konečně vím, proč mi žena již 20 let říká co mám dělat. Je totiž o 3 cm vyšší, což mi tajila, před svatbou tvrdila, že je vyšší jenom o 1 cm, tak jsem si jí vzal, evidentně to byl její nejšťastnější den v životě 🙂. Škoda, že některé výzkumy přichází pozdě 🙁.
Chachachááááááá🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😁👍Mysím, že Ty i Tvá paní jste dokonalý pár a že se spolu hóóódně nasmějete a to je úplně to nejvíc, když se dva spolu mohou prořechtat životem! Ať se daří! Tebe bych chtěl za souseda!
Větší hloupost jsem už dlouho nečetla, ale určitě existují i větší, stačí hledat a autor tohoto článku s výškou do 30 centimetrů by do 50 let mohl najit.
Mám 195cm, ale že bych byl Einstein?. Asi ne. Je plno oboru které mi unikají. 🤣 a také asi platí.... nikdo neví vše
Tak to s mými 155 cm jsem tupá jak pařez ... taky dobře :D
Ja jsem chytrejsi!!!!! O 3cm 😄 ale stale - blb.
Je tohle možné? Já znám lidi a ti mají pře 2 metry a jsou to blbove.Tak to ne. Já podle výšky nesoudím inteligenci A také ne podle vzhledu.
Něco na tom bude, Einstein taky měřil přes 200 cm a další géniové nejsou prckové 🙂.
Hezký podvečer, vědátoři 🙂.
To bude omyl, jednoho máme v ulici a je menší než já, tak že bych já byl .....aha takhle to je.
Tak nedávno zase zjistili, že inteligence se dědí po matce, tzn, že chytré ženy si vybírají vysoké muže...
Olala ! 🙂)) a proč si ty chytré ženy vybírají vysoké muže? ??Tak to mně zajímá.