1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Jà nechci ani mladší a ani starší přítelkyni. Je mi 45let a milenek sem měl 33. Plno z nich měli přítele nebo manžela a podvádělí ho. Takže takový materiál domu nebrat ani náhodou. Sem sàm, mám klid a sem totálně spokojený.

3
Před 1 rokem
Jiří Vlček

Pane Vlčku, že jste měl tzv. zadané ženy, které podváděly svoje manžele, nedělá z Vás alfa samce. To, že jste zůstal sám, znamená, že se bojíte vztahu se ženou, respektive, že by Vám ji někdo svedl, tedy, že by Vám "oplatil" to, co u Vás bylo samozřejmé. Vašich 33 milenek není nic k závidění, zřejmě to nebyly dostatečně rozumné ženy, ale to je Vaše (jejich, těch žen), věc. Spíše se domnívám, že byste se měl raději zamyslet nad svým pravopisem, než-li nad tím, jak jste (ne)šťasten, že nemáte ženu. Nejen, že neznáte pravopis, ale neznáte ani lásku. Omlouvám se, jestli jsem byl na Vás příliš zlý. Děkuji.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Starší žena není pro běžného muže atraktivní a nevzrušuje ho. Povislá prsa, břicho a žádný sval jen zulc. Vlasy šedivé a řídnou jako mužům. Naštěstí se svět nezbláznil. Macron není normalní hetero muž.

4
Před 1 rokem

Určité chci starou halapartnu,s chrupem ve sklenici.

1
Před 1 rokem
Petr Weinbrecht

Láska nemá věkovou hranici bud přijde sama nebo zmizí člověk si někdy nevybere,ale existuje.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt