Jà nechci ani mladší a ani starší přítelkyni. Je mi 45let a milenek sem měl 33. Plno z nich měli přítele nebo manžela a podvádělí ho. Takže takový materiál domu nebrat ani náhodou. Sem sàm, mám klid a sem totálně spokojený.
Pane Vlčku, že jste měl tzv. zadané ženy, které podváděly svoje manžele, nedělá z Vás alfa samce. To, že jste zůstal sám, znamená, že se bojíte vztahu se ženou, respektive, že by Vám ji někdo svedl, tedy, že by Vám "oplatil" to, co u Vás bylo samozřejmé. Vašich 33 milenek není nic k závidění, zřejmě to nebyly dostatečně rozumné ženy, ale to je Vaše (jejich, těch žen), věc. Spíše se domnívám, že byste se měl raději zamyslet nad svým pravopisem, než-li nad tím, jak jste (ne)šťasten, že nemáte ženu. Nejen, že neznáte pravopis, ale neznáte ani lásku. Omlouvám se, jestli jsem byl na Vás příliš zlý. Děkuji.
Starší žena není pro běžného muže atraktivní a nevzrušuje ho. Povislá prsa, břicho a žádný sval jen zulc. Vlasy šedivé a řídnou jako mužům. Naštěstí se svět nezbláznil. Macron není normalní hetero muž.
Určité chci starou halapartnu,s chrupem ve sklenici.
Láska nemá věkovou hranici bud přijde sama nebo zmizí člověk si někdy nevybere,ale existuje.