1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Potřebuje si snad někdo uDržet partnera ? Proč ? Buď mě má rád a ví, proč se mnou je, a nebo ne. To samé opačně. Nechtěla bych, aby někdo podnikal cílené kroky k tomu, uDržet si mě, takže to nedělám ani druhému. Zdravý vztah rozhodně není založen na tom, přivázat druhého za nohu. Děláme si s manželem vzájemně radost rádi, protože se prostě máme rádi, máme k sobě úctu a vážíme si sebe navzájem a jsme rádi, že se máme - tečka, víc není třeba. Souhlasím jen s bodem 1 - ano, soupeření do vztahu nepatří, nejsme soupeři, ale partneři - a ti spolupracují, doplňují se, nepotřebují spolu o něco závodit.

3
Před 1 rokem

To jsou rady! Vařte denně. Pochlebujte mu....Buďte hodná, pokorná, pracovitá...a co manžel? Nechtěla bych šťastné partnerství za takovou cenu.

24
Před 1 rokem
Tatana Sojková

Jak už jsem psal. Závisí to na chytrosti oné ženy. Víte, my chlapi jsme jednoduší. Postel, jídlo, pochvala. Potom přenášíme hory. A představte si, i onu ženu milujeme 🙂

2
Před 1 rokem

Tyhle rady se mi pranic nelíbí. Proč by si měla muže žena hýčkat, proč by mu měla denně vyvářet? Jen proto, aby se nemusela bát, že jí uteče za jinou? To by byl hodně špatné manželství. Vaše rady jsou jak ze starých časů, kdy žena naprosto podléhala muži, byla ženou v domácnosti a byla na svém muži finančně závislá. Tyto vaše rady do 21. století vůbec nepatří.

5
Před 1 rokem
Eva Cermanová

Zaměňte si slova "muž" a "žena". A je to. A jinak, patří. A pokud žena muže miluje a je chytrá, pak se tím řídí. A opět i naopak.

2
Před 1 rokem

Také by měl být článek,jak se má chovat muž,aby si udržel ženu.😉

7
Před 1 rokem

Tyto rady jsou užitečné pro určitý typ žen. Pak je ovšem jiný typ žen u nichž jsem si jista, že na ně takováto doporučení působí jako červený hadr na býka. Patřím k onomu "jinému typu žen".

3
Před 1 rokem
Eva Johnson

Já také.

Před 1 rokem

Rady jako z Listu pani a divek ve tricatych letech. A nejaky ten recepticek Magdaleny Dobromily by nebyl? A backurky mam muzickovi obouvat ja nebo to zvladne sam? Co myslite?

25
Před 1 rokem

Tohle všechno klidně vynechte.. Pokud bude v páru plnohodnotný muž a plnohodnotná žena.. Pak on bude žádat jen jedno.. A sice uznání za vše co pro ní dělá.

6
Před 1 rokem

Myslím že tam chybí to nejdůležitější.Dopřejte mu dostatek sexu pokud o něj stojí.Bez něho ho těžko udržíte 😉

6
Před 1 rokem

Sen každého muže😁 a pak uteče za milenkou, protože chlapi mají rádi potvory🤣, takže žádné rozmazlování.😅

3
Před 1 rokem

A ještě panackovat by to nechtělo?

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt