No, nevím...z těch co zahýbají, znám pouze ty, které byly "veselejší" ještě dávno před manželstvím 🤗. Že by se některá sňatkem změnila? Ne, takovou neznám.
Nebo není to také tím,že muž ji neukáže všechny možnosti v milování.Potom když se baví s ostatníma kamarádkama, aby věděla o čem je řeč.
Takže stručně řečeno, parohy hrozí skoro všem mužům, protože splnit požadavky žen není možné už jen proto, že se v čase dost razantně mění, nebo samy nevědí, co vlastně chtějí... .
Tím je řečeno vše. Žena sice sama neví co chce, ale nedá pokoj, dokud toho nedosáhne.
Ženská je nevispitatelný tvor. Chlap předpokládá když hodí kámen do vody že kruhy budou kulaté. Ženská bude spekulovat že by mohly bejt třeba hranaté nebo trojúhelníkové. To nedáš. Tak raději prič. Hlavně.Skoro každá je úča a chce tebe chlapa učit a vychovávat za jeho prachy. Ale možná jsou někde hodné a chytré ženy. Ale né v Česku.
Vy byste zrovna potřeboval učitelku češtiny jako sůl.
co jsem udelal dobre jako svobodnej kluk jsem si postavil dum a madam kdyz se s...la odstehovala se a dnes ma staryho hrbatyho ozralu a vecně se rnou prejme ji to at si to uzijou
Ta tři "S" jsou úplně jiná:
-Stojí mu málo...
-Soused má většího...
-Svrbí ji nadměrně...
😄
moje byvala manzelka mi zahla nekolikrat proto jsem byl pry vecne v praci a nebo na brigade.v zivote uz zadne brigady a mam novou zenu 29 let
No...a pak tady vycházejí ty zmatené úvahy o tom, proč se dneska nikdo nechce ženit
Bych si myslel, že to bude Slavia, Sparta a Slovan...
Nesmysl!
Doma tuto dekoraci nepotřebuju.