1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

PŘÍŠERNÝ PRAVOPIS !!!

Jedna o druhé nevěděla a mě to v tu chvíli vyhovovalo

Jedna o druhé nevěděla a mně to v tu chvíli vyhovovalo

Jsem sám, obě se ke mě otočily zády

Jsem sám, obě se ke mně otočily zády

Zvládám všechno zkombinovat, vracím se domů, kde po mě nikdo nechce celou výplatu nebo navrtat poličky

Zvládám všechno zkombinovat, vracím se domů, kde po mně nikdo nechce celou výplatu nebo navrtat poličky

5
Před 1 rokem

Chodil jsem najednou s pěti. Na každé bylo něco. Taky se každý večer nekoukám na stejný film.

Všechny byly vdané nebo zadané. Chtěly jeden den v týdnu uniknout stereotypu a oddechnout si od starostí. Já každý den.

5
Před 1 rokemUpraveno
Michel Bosco

Jj taky to znám. Měli buď manžela nebo přítele. O chlapech se říká že jsou kurevníci. Po mých zkušenostech kdy sem byl svobodný a měl sem 33 ženských většina z nich zadaný. - ženy jsou mnohem horší jak chlapy jen to nechtěj přiznat.

4
Před 1 rokem

Já jen doufám, ze přesně těmto typům, co mají potřebu si tímto stylem dokazovat, jací jsou testosteronem nabití hrebci, ze jejich at už manželky či přítelkyně,jim budou stejně, tak dobre zanášet, jako oni

5
Před 1 rokem

Prostě chorobná nezdrženlivost a neschopnost citové vazby, někdo to tak asi má ??

Zoufalci.

5

Stát se to mě, nakopu ho do zadku, vyždímu ho, co to dá a sbohem.

7
Před 1 rokem
Miroslava Fišerová

Pokud by na to byl žaludek a síla, tak proč ne, ale chtělo by to změnit pořadí těch odvetných opatření.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt