1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

...pamatuju, ale moc mě "nebral". Osud hlavní hrdinky v soukromém životě není až zas tak překvapivý. Není určitě první ani poslední, která tak dopadla. Ale jedna z mála, která se z toho dostala 👍.

11
Před 1 rokem

Ten seriál si matně pamatuji. Moc povedený nebyl.

8
Před 1 rokem

Jak to bylo ? Gurun. Druhé epicentrum medziplanetárnej paragalaxie, Majka... Já ten seriál milovala a dodnes mi v hlavě zní její hlas, ústřední melodie, obrazy, herci...🙂

13

Je dobře, že se z toho všeho dokázala vyhrabat.

Jen, v čem byl ten seriál rozporuplný. Naivní, to určitě. Ale proč rozporuplný.

13
Před 1 rokem

Plné detí sú tie svety

o ktorých každý večer sníme

raz nasadnú do rakety

možnože ich uvidíme - uvidíme - uvidíme - uvidíme

keď priletia z oblohy! 😀😀😀

26
Před 1 rokemUpraveno
Samuel Rohál

Však všechny děti se berou z oblohy .. respektive z ničeho .. jsou to mimozemštané kterí musí poznat/prozkoumat svět 😛 .. protože na zemi předtím nebyli

1
Před 1 rokem

Jak jsem byl malý když dávali tenhle seriál ze kterého si pamatuji jen tu malou Majku tak s ní jsem měl spíš strach když jsem jí viděl, působila na mě jako duch nebo spíš děsivý přízrak se svítícími očima co by jste v noci nechtěli určitě potkat.

23
Před 1 rokem
Radomír Vatral

Měl jsem to uplně stejně :)

6
Před 1 rokem

Klobouk dolů, že se dokázala vymanit ze závislosti. Seriál si pamatuju, jako dítě jsem ho sledoval a dokonce jsem si z nostalgie nedávno přehrál pár dílů na youtube, ale v čem byl rozporuplný fakt nevím.

25
Před 1 rokem

To byla hodně dobrá kravina 🙂)))

Raketoplan MRK z popelnice a název z plakátu " jezte MRKvu " přilepený medem z chleba s máslem a předsi to odstartovalo.

Ale je dobře že se z toho všeho zlýho "Majka" vyhrabala.

10
Před 1 rokem
Vladimír Dvořák

Pro dospělé možná kravina, děti na to koukaly rády

8
Zobrazit dalších 6 reakcí

Spadlu s neba jsem jako dítě úpřímně nenáviděla, ještě dnes si vybavuji ten neskutečný pocit nudy, kterou ve mně tehdy ten seriál vyvolával. O to větší a příjemnější překvapení, že z Majky "vyrostla" neskutečně sympatická a pěkná žena. Přeji jí už jen vše dobré v životě.

9

Smutný osud, ale klobouk dolů, že si zvládla dát život do pořádku. Jediné, co nechápu: když našla se synem zázemí u druhého partnera, proč si k sobě nevzali i její dvě dcerky z dětského domova.

9
Před 1 rokem
Šárka Červenková

V článku je uvedeno, že jí bylo řečeno, že v domově jim bude líp. Takže se možná pokoušela.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt