1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

"Módní trendy upouští od vysokých podpadků" a "zapomeňte na sandály" a v galerii páskové boty na podpatku až do nebe. Za sebe - za žádné z nabízených křusek bych pohodlné a v teplém dni příjemné sandály nevyměnila. Tyhle články opravdu pobaví.

3
Před 1 rokem

Tak jsem se těšila na krásné botičky a ona tahle hrůza! To i moje babička měla hezčí boty a do pozdního věku, v neděli měla "kostelové", ještě na míru šité panem Rodem. Ty boty, které se tu prezentují jako módní hit letošní sezóny, by si vzala leda tak na kopřivy.

10
Před 1 rokem

Balerínky -nejhorší botky na chůzi -každý ortoped vám to řekne

11
Před 1 rokem

Hlavně, že se mele furt o jakési udržitelnosti. Proč bych vyhazovala pohodlné a elegantní sandálky a obouvala tuhle hrůzu? Balerinky se nosí už léta, takže nic nového pod sluncem.

8
Před 1 rokem

Klasické sandály vyhoďte,podpatky se nosit nebudou, tak proč je jich hned několik v galerii??? Já tyhle články nechápu, jednak to není pravda a za druhé aspoň by si tak často nemusely protiřečit.

7
Před 1 rokem

Kam se poděli krásné sandály a balerinky. Tyhle křusky jsou tak na sport a ne pro krásnou mladou dívku.

12
Bohunka Jára

Nejsem krásná, ani mladá, ale tohle opravdu nee

10
Před 1 rokem

Baletní balerínky???

5
Před 1 rokem
Emilie Slováková

Také jsem se nad takovým spojením pozastavil. Vezmeme si baletní balerinky, oblečeme plavecké plavky, nasedneme na cyklistický bicykl a pojedeme na koupací koupaliště.

10
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt