"Módní trendy upouští od vysokých podpadků" a "zapomeňte na sandály" a v galerii páskové boty na podpatku až do nebe. Za sebe - za žádné z nabízených křusek bych pohodlné a v teplém dni příjemné sandály nevyměnila. Tyhle články opravdu pobaví.
Tak jsem se těšila na krásné botičky a ona tahle hrůza! To i moje babička měla hezčí boty a do pozdního věku, v neděli měla "kostelové", ještě na míru šité panem Rodem. Ty boty, které se tu prezentují jako módní hit letošní sezóny, by si vzala leda tak na kopřivy.
Balerínky -nejhorší botky na chůzi -každý ortoped vám to řekne
Hlavně, že se mele furt o jakési udržitelnosti. Proč bych vyhazovala pohodlné a elegantní sandálky a obouvala tuhle hrůzu? Balerinky se nosí už léta, takže nic nového pod sluncem.
Klasické sandály vyhoďte,podpatky se nosit nebudou, tak proč je jich hned několik v galerii??? Já tyhle články nechápu, jednak to není pravda a za druhé aspoň by si tak často nemusely protiřečit.
Kam se poděli krásné sandály a balerinky. Tyhle křusky jsou tak na sport a ne pro krásnou mladou dívku.
Nejsem krásná, ani mladá, ale tohle opravdu nee
Baletní balerínky???
Také jsem se nad takovým spojením pozastavil. Vezmeme si baletní balerinky, oblečeme plavecké plavky, nasedneme na cyklistický bicykl a pojedeme na koupací koupaliště.